Indigo Blue MK4 V6 Look 19' BBS LM
- adr3nalinchy
- Автомобил: Volkswagen Golf MK4
- Двигател: AGU
Indigo Blue MK4 V6 Look 19' BBS LM
Здравейте с радост и с усмивка на лице искам да ви представя първия си автомобил Volkswagen Golf MK4 1.6 SR 4/5 врати 1998 година внесена от Австрия, тъмно синя на цвят. Тръгнахме сутринта аз и баща ми да ми търсим кола и още на първата автокъща в Търговище вече знаех коя ще е моята кола, естествено, че я бях набелязал по-рано и след 4-5 часа обикаляне насам натам колата вече беше моята. Има забележки както по боята така и в салона. Седалките са много мръсни не знам как са я карали тази кола в Австрия, по Шофьорската седалка има малко поизтъркано на седалото и малко по-борда, Още с пристигането ми вкъщи свалих CD'то от на баща ми 2ката и си я сложих на 4ката идеално се връзва с подсветките на арматурното табло. За жалост още нямам снимки на колата но се надявам скоро да я наснимам. 

Последна промяна от adr3nalinchy на Пон 29 фев 2016 21:34, променено общо 12 пъти.
- d.draganova
- Автомобил: Golf 4 1998
- Двигател: AHW 1.4 16V
Re: Една тъмно синя Golf 4'ка от Търговище

- adr3nalinchy
Re: My Blue MK4 1.6 SR
Благодаря ти колежке
Снощи бях си поръчал опушени мигачи за калниците днес ми се обадиха и казаха, че ще ми ги изпратят по еконт. До няколко ден са при мен снимките са направени чакам един приятел да ми ги изпрати.

Снощи бях си поръчал опушени мигачи за калниците днес ми се обадиха и казаха, че ще ми ги изпратят по еконт. До няколко ден са при мен снимките са направени чакам един приятел да ми ги изпрати.

- wishsalor
- Автомобил: Passat B5 variant x2
- Двигател: AFN 97-98
- Контакти:
Честито колега, жив и здрав да го караш дъъълго и безпроблемно. И само хубави моменти! Малко съм сепнат че не е пак ГТИ, но явно и това ти харесва.
С нетърпение чакаме снимките!
С нетърпение чакаме снимките!
- adr3nalinchy
Благодаря ти от все сърце колега, незнам GTI'то колко гори но мисля, че и това животно гори много сложих му за 30 лв бензин и лампата светна на 104 км.
Някой може ли да ми каже колко км мога да измина с светнала лампа на горивото при нормално каране ?

Някой може ли да ми каже колко км мога да измина с светнала лампа на горивото при нормално каране ?

-
- Автомобил:
- Двигател:
Честито колега много да та радва и слуша количката :) със светната лампичка нормално каране 70-80 км някаде можеш да минеш :)
- adr3nalinchy
Благодаря ти колега
Днес имах малко време и реших да изпера малко седалките на място без да ги свалям, че бяха много мръсни, ей ся отидох да ги видя и са по-добре от преди след 10'ти ще взема препарат за седалките и ще ги мина и с препарата тогава се надявам резултата да е още по-задоволяващ също и махнах гуменото покритие на дружките от вътрешната страна само шофьорската не можах да я извадя 
А снимките още не са ми ги изпратили...

А снимките още не са ми ги изпратили...
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Дай да го видим тоя голф кой е, да го знаем
, защо всички се набутват с тоя 1.6, гори колкото 1.8, а да не казвам и като 1.8Т, лошото е че тея модели имат голям дефект в скоростни кутии, има доста писано по-това трябваше малко да почетеш.
Все пак честито и да си го караш със здраве, много безаварийни километри и да не се спират Търговищките куки !
П.П Вчера май някъв син голф ми свирна, да не си бил ти?

Все пак честито и да си го караш със здраве, много безаварийни километри и да не се спират Търговищките куки !
П.П Вчера май някъв син голф ми свирна, да не си бил ти?
- Freakylol
- Автомобил:
- Двигател: asz++
Защо всички се набутват с 110 като гори колкото 131 и 150 при почти идентична поддръжка?
Това си е харесал това си е взел може и данъка да му е фактор може и да не гони ускорение.. фактори много.
И честито колега да те слуша само и безаварийни километри.
И дай снимки вече де..

И честито колега да те слуша само и безаварийни километри.
И дай снимки вече де..

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Честита придобивка колега, дано да ти се погоди колата, и само бензин да слагаш
Дай да я видим тази Австрийка, дано да няма много луга по нея 

- radko86
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AKL ARL
Честито и от мен колега със здраве да си я караш 

- adr3nalinchy
@Sashko_Trg Аз бях колега
за разхода съм съгласен ламя гълта яко
Щом съм се хванал на хорото ще го изиграя до края какво да правим
Благодаря на всички колеги
Качвам една снимка с лошо качество но ми писна да ги чакам снимките.

Благодаря на всички колеги

Качвам една снимка с лошо качество но ми писна да ги чакам снимките.

- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Freakylol написа:Защо всички се набутват с 110 като гори колкото 131 и 150 при почти идентична поддръжка? icon_sad
Защото когато си купувахме 110ките, ПД-тата бяха с разлика от 6-7к лв. От 12-13к за 110кс и от 18-19к за 116кс...направи сега разлика между 1.6 и 1.8т, дали имат една заплата разлика?
И по темата...честито колага, със здраве да си го караш!
- adr3nalinchy
Благодаря ти колега.
Колеги имам един проблем предната дясна врата не се заключва от централното, не се заключва и от нейната ключалка върти се постоянно а не заключва. Като заключвам от шофьорската страна пинчето потъва леко и се издига пак горе от какво може да е ?
Колеги имам един проблем предната дясна врата не се заключва от централното, не се заключва и от нейната ключалка върти се постоянно а не заключва. Като заключвам от шофьорската страна пинчето потъва леко и се издига пак горе от какво може да е ?
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Слагаш една газ след време и забравяш за пролема, самоче 1200 лева което не е малко.