Скоро се сдобих с този луноход.. Passat B8 Alltrack 2.0 TDI 240к.с. съставен и поръчан от мен.. и ето 3 месеца по-късно резултата.
Мнение за колата след 1200 км. с едно ходене извън града. Уникална машина, достатъчно сила, много мека возия дори с 19те цола джанти. Супер стабилна в завоите, особено на спортен режим.. неочаквано от мен за по високо вдигнат автомобил; в сравнение със старото ми Subaru Outback е направо като лагерна количка.

Фаровете са 1 път, LED динамични в завой, много голяма екстра, особено за нашите ширини. Активния дисплей и Discover Pro още не съм им разгледал всички функции, доста са определено..
Разхода е сносен, около 10-11 градско, 8 извън и то на по агресивно каране с много изпреварвания, иначе 7.
Много простор вътре, все едно съм във голяма лимузина.. дори на познат А7 е по тесен вътре, Пасата особено отзад който се качи, казва че има много място за краката, а аз съм 1.82 и карам с доста дръпната назад седалка.
Lane Assist, Active Cruise Control и другите асистенти се държат перфектно и подпомагат доста по магистрала.. лентите ги хваща много лесно и си се движи по тях. Птичия поглед също е много удобна екстра при паркиране, да не говорим за физиономията на всеки, който се качи

Аудио системата е доста добра като сила и качество, кожата е доста мека, високо качество, седалките се супер удобни.. обдухването и подгрева им се усеща много добре и е равномерно. Единствено масажа не работи както очаквах, няма смисъл от него. Печката загрява колата вътре за минути, дистанционното хваща от почти половин километър! .. Има още доста неща, но с две думи доволен съм, че отново заложих на VW. Не ме разочарова с нищо, а аз съм доста предерчив.. дано да не създава проблеми и за напред..
Ето малко снимки: