Здравейте. От 3 месеца и 8000 км съм с нов автомобил. Пасат 9 Elegance 2.0 ТДИ 150К. Допълнително е добавено, подсилено окачване , повдигнат с 1.5см, акустичен пакет, 5 броя 18ц джанта, 15 инча монитор, и други дреболийки. Салона е със ел. седалки с кожа , подгрев, и обдухване. Всичко което харесвам и смятам че ми е нужно го има. На 5000км минах през сервиза за актуализация на софтуера, и за сега съм очарован от колата. Преминавам от Пасат б 5.5 130к, и не мога да намеря прилика на двата, освен емблемата. Въпреки всичко най много откроявам три неща. Невероятните матрични ФАРОВЕ, идеалното обезшумяване на купето, и стабилността на колата. Не че другото не ми харесва но това ме впечатли най много. Умишлено съм си взел дизелов автомобил, защото шофирам 80-120км на ден, 95 процента извънградско.
.
Нов Пасат Б9
- w_smith
- Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
- Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
- Контакти:
Re: Нов Пасат Б9
Супер, да ти е честит и да си караш със здраве и безпроблемно.
Честит, със здраве да се ползва , много километри да му навъртиш и усмивката да не влиза от лицето ти!!!
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
Честито! Само нафта да му сипваш!
-
- Автомобил: Passat Variant B8FL DSG7
- Двигател: DTSB
Честито и само приятни дестинации!
С тези джанти ли си я взел или тези са ти за зимен комплект?
С тези джанти ли си я взел или тези са ти за зимен комплект?
-
- Автомобил: Passat 9 Elegance
- Двигател:
Благодаря за пожеланията. С тези два комплекта джанти я взех -като си доплатих естествено. Черните 18ки-сивите 17ки .
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Честито и от мен!
Арна колица.
Арна колица.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Много правилни добавки си му взел /подсиленото окачване, повдигането и акустичният пакет/ имайки предвид пътищата ни, напълно отговаря на представите ми за идеалната /за мен/ кола 

- neocom
- Автомобил: B9
- Двигател:
Честито колега.
Аз се навъртях със същата кошница и имам един въпрос свързан със шофиране със ACC. Не намирам начин да изключа адаптирането на скоростта към пътните знаци, което адски ме дразни, предвид колко глупаво се поставят знаци по нашите пътища. Например, караш си със 140 по магистралата, колата разпознава ограничение на 70 при лоши метео условия и набива спирачки. На Б8 и на Тигуана могат да се изключват, но на тази не намерих начин да шофирам на автопилот без адаптиране на скоростта.
Поздрави
Иван Попов
Аз се навъртях със същата кошница и имам един въпрос свързан със шофиране със ACC. Не намирам начин да изключа адаптирането на скоростта към пътните знаци, което адски ме дразни, предвид колко глупаво се поставят знаци по нашите пътища. Например, караш си със 140 по магистралата, колата разпознава ограничение на 70 при лоши метео условия и набива спирачки. На Б8 и на Тигуана могат да се изключват, но на тази не намерих начин да шофирам на автопилот без адаптиране на скоростта.
Поздрави
Иван Попов
-
- Автомобил: Passat Variant B8FL DSG7
- Двигател: DTSB
През бутон MENU (горе в ляво) -> Асистенти -> АСС. Трябва да има три полета, които да задават как да реагира АСС :
- Реакция на трасето на маршрута (регулира спрямо "релефа" на пътя: изкачване, спускане, завои и тн.)
- Реакция на допустимата скорост (регулира спрямо "засечените" знаци)
- Реакция на край на задръстване
Махнете отметките на тези полета и вече няма да се влияяе от поставените знаци и релеф на пътя.
- Реакция на трасето на маршрута (регулира спрямо "релефа" на пътя: изкачване, спускане, завои и тн.)
Махнете отметките на тези полета и вече няма да се влияяе от поставените знаци и релеф на пътя.
-
- Автомобил: Passat 9 Elegance
- Двигател:
Тази нощ ме валя първият сняг с новата кола-около 20см в Русе. Паля от раз, и започва едно светене и пиукане на таблото-нито един асистент не работи-предупреждение за един, втори, трети, абе всички не работят. Слизам и започвам едно чистене, датчик отпред ,отзад, камера предна, задна, радара в бронята, паркинг сензори . През това време се размрази и предното стъкло, и датчика зад огледалото започна да работи коректно. След 10-15 минути всичко изгасна и в продължение на 40км се държа перфектно и стабилно-нямам 4 по 4 . Вече съм на 9 500км и за първи път виждам разход 6.6лт-само извънградско.
- neocom
- Автомобил: B9
- Двигател:
Kolyo B8 написа:През бутон MENU (горе в ляво) -> Асистенти -> АСС. Трябва да има три полета, които да задават как да реагира АСС :
Благодаря, днес ще пробвам как се държи ако и трите са изключени.
Ето снимка и на моята:
Поздрави
Иван Попов