Продължавам по темата.
По начало никога не съм харесвал как стоят 4-те фара на Голф 2 или поне не със тесните брони. За това реших да сменя решетката с 2-та фара и тесните ребра.

След това добавих и син кант на решетката.
Пуснахме се и на VW RELAX Razgrad 2014

Там организаторите ми направиха приятна изненада и ми дадоха грамота

Една седмица по-късно ходихме да вземем едни джанти от Русе на колегата @Balkito и си взехме фолио за стопове и фарове.
С тях направих леки промени, които доста променят някой неща
Затъмних фаровете. Няма промяна в силата на светлината, разсейване или нещо такова. Всичко е шест.

Затъмних и жълтата част на блендата и стоповете. (Исках временно да видя как ще изглежда като черно-червената hella.) Оказа се, че съм взел много тъмно фолио за стоповете, но и тук няма промяна във светлината. Ефекта е временен. Докато не си взема оригиналната hella

Малка фотосесия в гората.

Дойде време и за Узана 2014, естествено отидох и там.

На 5.9.2014г направих точно 390 000км... Пожелавам си още няколко по толкова

Благодаря @Dqdo_pop и НЕ съжалявам! Добре, че не сме били път до там! Аз още тогава ти казах, че не бързам да взема кола. След това още колко обяви гледах представа си нямаш

. Ходихме да гледаме и една до Габрово с Гигаволта... малко ми остана да я взема и после да си блъскам главата. Доволен съм от тази, макар и да има доста ръжда и изядено... малко по малко ще се прави :) Гледал съм доста проекти, които са в много по окаяно съсъстояние от моето и накрая стават уникални коли. Това, ме мотивира да не се отказвам. Дано и аз стигна до такова ниво някой ден. :)