1.3 Бензин. Вземих случайно от приятел, първи собственик, на 500 евро цена. Колата е на околу 170000 км, има леки естетсвени забелешки, и кога е по хубаво време, ще направим всичко.
Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока
Последна промяна от jabre на Пон 03 фев 2020 1:00, променено общо 2 пъти.
Днес намерих един комплект лети джанти, със гуми 175/70/13.... Това ще е за зимни комплект. Давайте мнение за втори комплект какви да вземим за летни гуми. Това вземих днес
След малко "оф роуд" каране, беше касно за миене, а днес стига пратка със чисто нови амортисьори за задна врата, па си смених... Утре ще се смени масло и всички филтри, след това е механика на ред... За стопове не знам какво да правим, не знам как ще е със плав цвят на моето поло.....
Колеги, какво препоръчате за маховик, коя марка? сменям всичко напред, не съм сигурен в какво състояние е маховик, сменил би и това за да не правим дупла работа.... Давайте препорука за производител.... За сега времето не дава да се работи естетика, ами направи си мали експеримент със втори комплект джанти, как изглежда със 14-ки
Чисто нови мигачи, смених стари днес....ами сега фарови... не ми харесва как се вижда през ноща ни състояние, ще се вижда ли добре със същи чисто нови, или да вграждам лупи? Виждам и разни видове "tuning" фарове по обяви, ами да не направим селяния от кола? Не знам какво да правя давайте мнения [emoji848]
Успех с проекта,колега. Относно фаровете-аз карах с такива на FK.Светят добре и са с добра визия.Само трябва да "пипнеш" по инсталацията за да светят заедно двете секции на дълги...
products_53873_1569653461polo 6003.1_53874_1.jpg (23.64 KиБ) Видяна 2859 пъти
Мерси колега, виждал съм тази модел при нас на обяви, ами не знам как се вижда по пъта, мислям и да вграждам лупи и да премахвам оребрение от стъкла, на стара колата бях много доволен от моримото.... Какви са цени в Бг, това е при нас (в Сърбия) за нови