Ама знам ли, (да чукна на дърво, дано не) може да излезнат някакви неща, на които да им намеря някакви хакове и може да се окажат полезни за някого

Поживëм увидим

Философствам...
Новият член на семейството е не кой да е, а Спаска

Passat b5.5 AMX - 2.8i V6 4motion, highline, tiptronic, седан... Ебаго, изморих се

Май е с фул екстри

Няма празно копче на таблото, пълен ел пакет, Ел седалки, подгрев на седалките, затъмняващи огледала (интериорното също), сензор за дъжд, парктроник, би ксенон, фабрична навигация.. Даже може да изпускам няква дреболии като колко плафона има... Нямам идея имат ли разлика някои неща с нормалните

Ми изпуснах... Задна щора (не знам що няма и на вратите

Хляб за очите малко:
Внос от Германия, изглежда като държана в гараж, съдейки по състоянието на купето и отдолу.
Имаше си кусурчета, които ме успокоиха, че са нормални и не са страшни по двигателя (тоя път не направих като предния - веднага за ушите), до такива които са крайно досадни, като антената на GPS и радиото, и моторчето на ключалката в багажника... Пак си отварям багажника с ключ

Карал съм автомат 3 пъти в живота ми, за по 2-30 км и още има някои елементарни неща, за които явно ми трябва време да свикна

И.. Те така... Другата седмица влизаме в бокса за спирачки и отстраняване на проблемчетата по гатнитурите... И си свиркам (надявам се