Историята със закупуванете на колата стана съвсем случайно.По баловете в Габрово докато се разхождахме с брат ми видяхме спрянаа пред един блок голф 2ка със софийски номера,загледахме я понеже до сега не я бяхме виждали в града и решихме да оставим бележка с телефонен номер на предното стъкло със запитване дали се продава.Не очаквахме отговор,но след няколко дена собственика на колата ми звънна ,говорихме доста по телефона,той се чудеше дали да се разделя с нея ,тъй като му е служила вярно от 15 години.След около една седмица човека ми звънна отново и каза ,че е решил да продава колата понеже има друга която да кара и вече е доста ръждясала, и няма средстава и време да я кърпи.Още на следващия ден с брат ми пътувахме до софия ,за да я видим по обстойно.Срещнахме се със собственика,огледахме отново колата,видяхме ,че е с климатик дори и работещ перфектно, 4 ел стъкла от които само задно дясно не работи,ел люк който работи,но е запечатан с тиксо,понеже е имало теч,работещо централно,както и комфорт модул ,но работи само с шофъорското стъкло,явно е слаган допълнително.След пазарлък