Здравейте отново колеги! Направихме един бартер с един човек и естествено се бръкнах и взех белия лебед

така го кръсти баща ми като го видя

Карам го от една седмица и съм много доволен, е има си тук там забележки, но перфектни неща няма. За кутията мога да кажа много положителни неща и няколко отрицателни. Положителните са, не мислиш за скорости и се наслаждаваш на пътя и на музиката, доста по-бързо превключва от човек и докато другите губят време да изреждат аз се изстрелвам

Все още не съм сменил номерата с хасковски, смятам да отида понеделник или вторник, сряда най-късно трябва да отида, че иначе глоба оr something

Отрицателните са, че на няма и 50 км/ч /там някъде/ ако се влачиш пуска 4-та скорост, но ако коригираш с крака или отпуснеш газта пак връща на 3-та, иначе се родих с автоматика и както казват хората, ръчна повече не искам да видя. Не пръска от щеката на маслото масло, не пуши и тем подобни, мощност има за сега

Антифриз трябва да допълня, че стои на минимум, не го яде за сега

Имаше няколко дреболики които за сега оправих, сам естествено, не давам да ми барат колата разни идиоти. Едната решетка на задния десен говорител беше малко смачкана, свалих кората и наместих счупеното и почти не се забелязва да има нещо. Отзад единия от въздуховодите за задните хора на климатроника беше счупен, свалих всичко много внимателно и залепих счупеното с канаколит, беше вътре и съвсем малко и не си личи, стана като ново. Маслото смятах да го сменя днес, но не успях и остана за утре, дано времето да позволи. Изчистих я много добре, всичко лъсна, пастирах предния капак за сега, защото ми свърши пастата и за повече нямам/ще поръчам още/ полирах я цялата от-до. Имам няколко въпроса/проблема/ На втора малко вибрира колата/не е от мотора/джантите са доста зле, на едната е пукнат единия лъч. Дали е от крива джанта? Дори не знам как да го обесня, все едно се клати странично колата, така го усещам аз. Другото което е, аз съм се возил на кола със същата скоростна кутия и беше едно с едно с моята, но аз ли си втълпявам, но на връщане от 3-та на 2-ра се чува превключването, не че нещо чука или, просто се усеща повече от качването или слизането на другите предавки/може аз да си втълпявам не знам/ На 100 км/ч също започва едно тресене и се появява и изчезва, дали е от тези проклети джанти, много са зле, нямам търпение да си сложа зимните джанти, а за догодина ще го мисля.
Стига дрънкане, ето няколко снимки за звяра