Колата е произведена на 14.09.2016 и първа регистрация 19.10.2016г.Взех я от платформата DasWeltAuto и представителство – AutoChoice Велико Търново. Представиха ми пълна сервизна история с всички дейности извършвани по колата, това беше много важно за мен.
Още при разходката ми до Велико Търново, за да вида колата на живо останах приятно изненадан, много добре изглеждаше и нямаше почни никакви забележки. Единствено се установи едно леко свирене след като поработи известно време двигателят. Първоначално хората AutoChoice изразиха мнение, че това е пистов ремък.
Остана да мисля какво да правя. Минаха почти две седмици да стигна до решението, че това ще е колата. Притесняваха ме няколко неща - DCC адаптивното окачване и панорамния покрив, но реших поне като се взима нещо ново да има повече екстри. Предишната ми кола беше Toyota Auris 1.33 без почти нищо

След като потвърдих, че ще взема колата настоях да я прегледат основно. Леко свирене след преглед в AutoChoice се оказа, че идва от сълзене на водната помпа, смениха ангренаж и водна помпа за тяхна сметка, което ми направи много добро впечатление. Имам и валчер за следваща смяна на масло и маслен филтър. Колата е с оригинални напречни греди. Всички тези фактори оправдаха малко по високата цена.
Ще имам много въпроси, но първо да почна с това, че нямам резервна гума и крик. В олх има разни обяви, гума тип патерица за около 120 лева и крикове по 50лева.