Здравейте ! От една година и 3 месеца вече съм собственик на това голфче. Реших че е дошло времето да напиша една тема за него след толкова хубави и лоши моменти. Мисля че е доста рядка, защото не съм виждал подобна но знам че има такива. Колата е внос от Италия, АТД мотор, highline изпълнение и алуминиеви лайстни и държачи. Малко по късно разбрах че има удар отзад, но аз така и не се отказах от нея и реших да я обслужвам. Типична италянска история колата нямаше никакви накладки, ремъка беше тръгнал да се накъсва, термостата беше за смяна.. Всичко в нея беше абсолютно заводско НО сервизна история нямам, защото гаранция е превъртяна

. Обслужихме я НО след 4-5 хиляди километра ми се развибрира съединителя ..

Направо се чувствах отвратително, ремонта и струваше хиляда и нещо лева, беше ужасно гадно .. Реших да използвам най евтиния вариант westlake, колата направо заспа стана по приятна.. Имам много прекрасни спомени с нея, научих се да карам на нея, направих първите ми дълги преходи на нея. До ден днешен съм минал общо 30 хиляди километра, обслужвам я редовно и смених само един лагер. Разхода е много приличен 7 в града и 4.5 макс 5-2 извън града.. Доста пъргава е понякога си мисля че е чипосана но като се сетя как е била карана там... Общо взето е това. Надявам се че не съм последния който ще се радва така на 20 годишната си първа кола, се едно е чисто нова..