Монтиране на предно стъкло с подгрев
- Vladislav.lilov
- Автомобил: Pasat 5 5
- Двигател: Avf 2002
Монтиране на предно стъкло с подгрев
Здравейте съфорумници. Надявам се да ви намирам в добро здраве и не по-малко добро настроение заради наближаващите празници. В тази връзка искам да се допитам до Вас за съвет. Решил съм да си направя малък подарък за моя "Мурат" (така съм кръстил Пасата) . С две изречения историята е следната: Спука ми се таблото над жабката (италианска е колата) отделно новата ми работа е на входа на София и паркинга е в едно поле дето до следобяд все я пече слънцето. С 300 зора намерих табло, че и жабка защото моята на един спящ полицай ми падна в краката. Същия продавач имаше и други части и взех та реших да купя инсталацията и ключа за подгрев на предното стъкло. Сега идва и същинския ми въпрос. Освен бутон, инсталация и джам с реотани нещо друго необходимо ли ми е за да проимам тази екстра? Също така от Кобра ми съобщиха цена от 400 лв за китайски такъв прозорец с монтажа. Заслужава ли си китайски или да търся за 900лв "марков"? Колата е Пасат б5.5 от 2002г комби, дизел. 1.9 TDI 131к.с с код на мотора AVF. Благодаря на всички отзовали се и знайте, че мненията ви са от огромна помощ.