Редовно се ровя по форума, но сега реших и да ви представя моята пчеличка, която си взех миналата година.
Модела е 1999 VW Polo 6N1 GTI Limited Edition, оригинално швейцарка и на 235 000км. От този модификация VW са произвели малко над 3000 бройки преди на дойде фейслифта на 6н2. Отличава се по окачването, интериора и мотора, код AJV, 16 клапана с мощност 120 кс и 150 нм, което за това шаси си я прави сравнително пъргавичка.
Освен пълен сервиз на спирачки, окачване, масла, ролки ремъци, климатик и филтри, на колата засега съм сложил един K&N филтър и едно XADO за маслото и скоростната. Също така едни фарове на FK и други дреболии.
Планирал съм и едно освежаващо пребоядисване тази година, че и малко от щвейцарската корозия да я оттърва...

Освен това има чакащо монтаж регулируемо окачване от FK(че седи като кросоувър) и съм се загледал по едни неръждаеми генерации и разпределителни валове на Schrick. Интериорно е доста запазена, но си търся и предни седалки от 6н2 GTI. Джантите също трябва да се реставрират.
Това беше от мен, надявам се и вас да ви изкефи, и ако имате препоръки за някой от нещата, който трябва да се правят бих се радвал на съвет!(около София или Перник)