Малко история...
Ходих вчера до Сливен, за да видя този въпросния голф

Направи ми впечатление и акумулатора от Карфур

Отидохме да се "разходим" малко из Сливен...
След кратък размисъл, се сетих за ето тази кола

Почнах телефони на приятели и познати, но всичките на работа, докато не открих един познат в тях на компа

След известно търсене от негова страна и дълги обяснения от моя, обявата се откри и номера ми бе съобщен.
Веднага звъннах на продавача, питах го за 1-2 неща за колата и веднага го попитах за оглед на колата.
След 10 минути дойде човекът и още с влизането, имах същото усещане, като с другата ми кола, когато я видях

Чак в нотариуса го попитах за годината на колата де

Накратко, някакъв Bon Jovi едишън, рекаро салон, с леко зашито, но грам не ми пречи, бял километраж, топка пак Бон Джови, топката и волана с червени конци, като волана беше с някакъв калъф, който отново бе с някакви червени конци

Акумулатора беше Бош, мисля Силвър едишън, моторчето си работеше добре, Ловатото си отчиташе газта, климата забравих да пробвам, но след "ами пробвай и ще разбереш, няма смисъл да пиша неща в обявата, които не са така и после да се червя да обяснявам, че "вчера се счупило"", разбрах че бачка.
Разбира се си имаше своите забележки, ръждички и тем подобни, но както казах, подробности. Нищо общо с другия...
На връщане като си карах на газ и си бях пуснал климата (който на 1ва степен щеше да ме простуди

Сега остава да прехвърлям в КАТ, граждански, заверки (въпреки, че си имат за тия дни, но все пак), обслужване и ако изскочи нещо за смяна, да го сменим.
Не знаех дали тук е точното място за тази тема, надявам се да съм оцелил. Ако има проблем, се извинявам на модераторите за отворената им работа

Мисля по-нататък, ако има нещо по-колата, което не мога да открия с търсачката или нововъведения (че още съм гол и бос на тема Голф 3

Благодаря