и аз да се похваля голф 3 115к.с. кабрио;)
- trackandfield
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и аз да се похваля голф 3 115к.с. кабрио;)
здравейте на всички. преди два месеца се сдобих с голф-а, доволен съм. двигателят е 2е 115к.с., има си пълен ел. пакет, двете въздушни възглавници, компютъра. засега освен подмяната на консумативите други разходи не съм имал. досега тема не съм пускал, дано не ви отекчавам. имам един въпрос относно двигателят, благодаря ви предварително. разглеждах наскоро auro.ru и забелязах нещо, което поне на мен, като новак ми е непонятно. според този сайт колата достига максималната си мощтност от 115 коня при 5400 об/мин, диаметърът на цилиндрите е 82.5мм и степента на сгъстяване е 10.3. за същият двигател при хечбек-а дават следните данни; максимална мощтност от 115 коня при 5200об/мин, диаметър на цилиндрите- 82.0мм и степен на сгъстяване-10.0 може ли да се вярва на сайт като този или има някакъв по-надежден изочник на технически данни?
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Специално на този сайт (auto.ru) не му вярвай много.
По-достоверен може да е ETOS (или ЕТКА) - това не са сайтове, а софтуери (програми); ако държиш на сайт, виж този.
По-достоверен може да е ETOS (или ЕТКА) - това не са сайтове, а софтуери (програми); ако държиш на сайт, виж този.