Нека започнем с кратък увод... Казвам се Стелиян от Русе, надявам се да се запозная с повечето от вас лично на някоя ВАГ среща.
На 28 септември 2015 година станах горд собственик на едно много симпатично Polo 6n произведено в далечната 1995 година

Двигателчето му е 1,6 75 к.с. с код АЕЕ. Историята му е кратка бащата на предният собственик го е взел от Австрия през 2002 година и от тогава си го карат единствено лятото. Да и аз като чух, че е австрийка през главата ми мина веднага РЪЖДАААА е да ама не ръждата по него е дефицит...
Разбира се още на втората седмица след закупуването му се сдоби с летни сандалки ATS 7j:
След това последва и скъсяване на пружините с 2 витки и спортни амортисьорчета отзад:
Падна доста, но след зимата ще имаме койловъри и ще падне още. Не се задържах дълго с тези джанти макар, че ми допадаше как седи с тях и ги бартеросах за разширени 14-ски 8,5j.
Намерих си две гуми подарък 185/60/14 макар че търсих 185/50/14 или 175/55/14, но пък кой отказва подаръци сега остана да намеря гуми за отпред и да го разкрачим хубаво! Разбира се живеем в България и манталитета на шофиране ни е под всякаква критика полото ми понесе първия си удар от тир докато си пиех количка на бензиностанцията. Пораженията са минимални калник ожулена броня. Снимки ще кача по- късно.