Във връзка с предложението на колегата в тази тема се създава този раздел.
Разделът ще е активен до края на годината. Всички приходи, получени от продажби, публикувани в този раздел, ще бъдат дарени за благотворителност. Въпрос на лично съзнание за всеки продавач е да декларира точно какви приходи е получил.
Продавачът е длъжен да опише всяка извършена продажба и нейната стойност, като купувачът следва да направи същото - да напише в темата какво е купил и за каква сума. Дали сумите ще се съберат и ще са направи една обща благотворителна акция, или всеки ще реши сам за какво да дари сумата ще се реши до края на годината.
В този подраздел важат всички правила на форума и раздел Обяви. Моля спазвайте ги!
За какво е този раздел
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Re: За какво е този раздел
Добри, имам доста дрехи от детството си които не са ми нужни и ще се радвам ако ги дадем на някой дом за сирачета, предполагам, че средствата които се събират ще са именно за такива места.
- rahwin
- Автомобил: VW Passat B5 1999г
- Двигател: AJM
Мисля че е по-добре да се съберат парите накуп,така ще стане по-крупна сума и да се дарят на едно предварително избрано заведение за хора в неравностойно положение
- rahwin
- Автомобил: VW Passat B5 1999г
- Двигател: AJM
Коледа и НГ минаха,затова имам едно предложение-защо този раздел не стане постоянен и тук да продаваме неща,печалбата от които да се събира в специална сметка на името на клуба и оериодично събраните пари да се дават на различни нуждаещи се.Все пак защо само на Коледа да се случват чудеса?Смятам че идеята ще намери последователи и така можем да правим добро за много хора.Съгласете се че всеки има вкъщи по нещо ненужно,което спокоино може да продаде на някой друг и така да зарадва някое дете или да помогне на някой болен.
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Подкрепям предложението!
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Sharan 7M
- Двигател: AFN
Адашче, ами виж, че вече в заглавието на раздела отдавна липсва думичката 'Коледен', бре!
И защо, мислиш, Владо си взе беля на главата при отчитането на клубни средства навсякъде да допълва "+20лв за благотворителност"
И защо, мислиш, Владо си взе беля на главата при отчитането на клубни средства навсякъде да допълва "+20лв за благотворителност"
Върни се в “Благотворителен базар”