SinchoBee написа:Дизел 1,4 Тди 3-ри цилиндара (75к.с) много съм доволен.от година само наливам нафта друго несъм пипал !!! И ако си забелязал 90% ти предлагат Газ а не бензин така че ти си знаеш най добре и подкрепям предния коментар който е за разхода 20лв. на седмица и не слизам от колата ако има как и до тоалетна ще ходя с нея
freestyler911 написа:SinchoBee написа:Дизел 1,4 Тди 3-ри цилиндара (75к.с) много съм доволен.от година само наливам нафта друго несъм пипал !!! И ако си забелязал 90% ти предлагат Газ а не бензин така че ти си знаеш най добре и подкрепям предния коментар който е за разхода 20лв. на седмица и не слизам от колата ако има как и до тоалетна ще ходя с нея
Това с нищо не съм пипал е нож с две остриета.... Е как бе джанъм маслото не сменяш ли , филтри милтри, да не говорим, да се поослушаш тая кола боли ли я нещо иска ли нещо... и после кво става , аз нищо не пипам много хубава кола и изведнъж .... аааааа , е*ахти боклука дето си купих 1500 кинта дадох за ремонт , как може , немски автомобил .... дрън дрън ...
Недейте така подвежда човека.
Както дизелова кола може да караш без да пипаш нищо и да я съсипеш , така и бензинова може!
Въпроса е какво иска човека и как го чувства, а не коя колко ще издържи без да се пипа нищо...
А кой предлага газ? Хората пишат, може и газ , а не карай на газ.
stelio_009 написа:И аз съм пред същата дилема- бензин или дизел но вече реших ще си взема ДИЗЕЛ щом са по икономични и издръжливи... то това ми трябва, като си зема колата ще ви се похваля
doc_j написа:Е те тоя пост ако не накара човек да си купи бензинка, то какво тогава
digo_pl написа:БЕНЗИНННН![]()
![]()
![]()
![]()
Даже гледай за 1,6 АЕЕ 75коня Железен мотор!!!!!!
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 63 госта