Какво Поло да си купя: Дизел или Бензин

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
kojuharov
Автомобил:
Двигател:

Re: Какво Поло да си купя: Дизел или Бензин

Мнениеот kojuharov » Пет 12 юни 2009 18:13

Аз съм за бензин. Карам бензин, карах и дезел. Втори път нафтова печка няма да си купя. Не за друго ами да няма после пак :banghead: :banghead: :banghead: :bishop

Потребителски аватар
vanka76
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vanka76 » Съб 13 юни 2009 19:43

Аз лично предпочитам бензина, бях на косъм да си взема дизелова кола, но като чух това тракане и това тресене докато е студена, направо ми се изпари ентусиазма. Сега към с поло комби с 1,6 AFT и съм много доволен, малко харчи, върви добре :D

Потребителски аватар
femina
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот femina » Вто 16 юни 2009 0:35

Аз съм с 1,9 дизел 97 и не мога да се оплача. До сега не съм имала никакви проблеми. Не съм имала друга кола, но съм си много доволна. Давам 20 лв на седмица за нафта и не слизам от колата. Не разбирам какво не им харесвате на дизелите. Всичко е въпрос на късмет.

SinchoBee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SinchoBee » Съб 20 юни 2009 15:37

Дизел 1,4 Тди 3-ри цилиндара (75к.с) много съм доволен.от година само наливам нафта друго несъм пипал !!! И ако си забелязал 90% ти предлагат Газ а не бензин така че ти си знаеш най добре и подкрепям предния коментар който е за разхода 20лв. на седмица и не слизам от колата ако има как и до тоалетна ще ходя с нея :D

Потребителски аватар
freestyler911
Автомобил: VW polo
Двигател: AEX 1996

Мнениеот freestyler911 » Нед 21 юни 2009 10:22

SinchoBee написа:Дизел 1,4 Тди 3-ри цилиндара (75к.с) много съм доволен.от година само наливам нафта друго несъм пипал !!! И ако си забелязал 90% ти предлагат Газ а не бензин така че ти си знаеш най добре и подкрепям предния коментар който е за разхода 20лв. на седмица и не слизам от колата ако има как и до тоалетна ще ходя с нея :D

Това с нищо не съм пипал е нож с две остриета.... Е как бе джанъм маслото не сменяш ли , филтри милтри, да не говорим, да се поослушаш тая кола боли ли я нещо иска ли нещо... и после кво става , аз нищо не пипам много хубава кола и изведнъж .... аааааа , е*ахти боклука дето си купих 1500 кинта дадох за ремонт , как може , немски автомобил .... дрън дрън ...
Недейте така подвежда човека.
Както дизелова кола може да караш без да пипаш нищо и да я съсипеш , така и бензинова може!
Въпроса е какво иска човека и как го чувства, а не коя колко ще издържи без да се пипа нищо...
А кой предлага газ? Хората пишат, може и газ , а не карай на газ.

SinchoBee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SinchoBee » Нед 21 юни 2009 10:34

freestyler911 написа:
SinchoBee написа:Дизел 1,4 Тди 3-ри цилиндара (75к.с) много съм доволен.от година само наливам нафта друго несъм пипал !!! И ако си забелязал 90% ти предлагат Газ а не бензин така че ти си знаеш най добре и подкрепям предния коментар който е за разхода 20лв. на седмица и не слизам от колата ако има как и до тоалетна ще ходя с нея :D

Това с нищо не съм пипал е нож с две остриета.... Е как бе джанъм маслото не сменяш ли , филтри милтри, да не говорим, да се поослушаш тая кола боли ли я нещо иска ли нещо... и после кво става , аз нищо не пипам много хубава кола и изведнъж .... аааааа , е*ахти боклука дето си купих 1500 кинта дадох за ремонт , как може , немски автомобил .... дрън дрън ...
Недейте така подвежда човека.
Както дизелова кола може да караш без да пипаш нищо и да я съсипеш , така и бензинова може!
Въпроса е какво иска човека и как го чувства, а не коя колко ще издържи без да се пипа нищо...
А кой предлага газ? Хората пишат, може и газ , а не карай на газ.

Не бе братле тва масла филтри ремъци едно на ум то секи си ги сменя исках да кажа че други проблеми съм нямал. Бе както и дае той човека сам си решава в крайна сметка да зима кот иска

Потребителски аватар
stelio_009
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stelio_009 » Чет 25 юни 2009 18:21

stelio_009 написа:И аз съм пред същата дилема- бензин или дизел но вече реших ще си взема ДИЗЕЛ щом са по икономични и издръжливи... то това ми трябва, като си зема колата ще ви се похваля :banana

не можах да намеря поло дизел със здрав двигател но пък си намерих мн запазена количка но е бензин 1,6 за сега съм много доволен, исках дизел най вече заради разхода на гориво, най важното е квато и кола да си бземеш трябва да става за нещо!!!

Потребителски аватар
achopopov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот achopopov » Пон 29 юни 2009 10:16

Карам поло 1.9 печка и съм повече от доволен.12хил.км. е в ръцете ми и никога не съм имал проблем с двигателя,нито с ходовата част:)на магистралата с 5 човека в автомобила съм вдигал 180(който не вярва има снимков материал:)Един приятел преди месец си взе същото поло като моето,няма абсолютно никаква разлика,само че е 1.4 бензин,вярно върви повече,но му гори 8,а моята гори между 4,5-5градско!извънградско зависи как я карам гори между 4 и 5,5 :)под кората и над нея няма грам масло,което наистина е рядкост!всеки знае,че ако дизела се кара нормално е с по-дълъг живот от бензина,няма проблеми зимата и т.н:)Все пак да ти е честита новата количка и много безаварийни километри ти пожелавам:)

Потребителски аватар
M_POLO
Автомобил: VW Passat B6
Двигател: CBAB

Мнениеот M_POLO » Пет 10 юли 2009 10:53

doc_j написа:Е те тоя пост ако не накара човек да си купи бензинка, то какво тогава :)

действително така е :applause:

Потребителски аватар
digo_pl
Автомобил: omega V6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот digo_pl » Нед 19 юли 2009 19:17

БЕНЗИНННН :horror: :horror: :horror: :horror: :horror: Даже гледай за 1,6 АЕЕ 75коня Железен мотор!!!!!!

Потребителски аватар
stelio_009
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stelio_009 » Чет 30 юли 2009 21:50

digo_pl написа:БЕНЗИНННН :horror: :horror: :horror: :horror: :horror: Даже гледай за 1,6 АЕЕ 75коня Железен мотор!!!!!!

карам такова поло вече от месец незнам колко е здрав за сега нооо си върви адската, но на нея май няма да могат да слагат обикновена газова уредба иначе др. си е добре за сега...

http://picbg.net/img.php?file=ebe83f2fbd51a4df.jpg http://picbg.net/img.php?file=b98982235111b121.jpg http://picbg.net/img.php?file=f5ce51d0dd42124c.jpg ето и снимки

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Чет 30 юли 2009 21:56

Колегата пуснал темата, от март не е писъл във форума ,предполагам вече е решил а и има достатъчно мнения

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”