какво мислите за wv polo 1.4 TDI -2001 г ?
- monaha86
- Автомобил:
- Двигател:
Re: какво мислите за wv polo 1.4 TDI -2001 г ?
е да,той е един такъв по малък,той ще е сигурно.А пускал ли си онова копче дето е до климатика? Защото ако си го пускал,то е да върти въздуха само в купето,аз така знам.
- offside
- Автомобил: Passat B5 1997
- Двигател: 1.8 20v ADR
Да не е на кулера радиатора? По темата - един приятел има такова и засега е много доволен , най-вече по отношение на разхода градско (софийско). Едно на ум за проблеми в мотора , защото както каза колегата по горе частите са дефицит и съответно са скъпи
успех! 

Аз мога да кажа за полото 6n2 ,освен че е 3 цилиндров имам и скъсан тампон на скоростната кутия на двигателя.(тампонът струва 120 лв.....егати....)От това двигателя имам чувството,че всеки момент ще ми изпадне някъде заради вибрацийте.Машинката им за предните чистачки не я бива,постоянно трябва да почистваш отводнителните канали иначе веднага остава под вода и дава фира(на мен ми се случи 2 пъти докато разбера от какво изгаря).Другото,което страшно ме дразни че вратите ми и четерите зимата замръзват жестоко и веднъж ми се наложи да влизам през багажниака.Горе долу това са мойте косури.Иначе спор няма турбината на 1.4 е голям звяр,поставям рекорди за минимален разход на дълъг път.
Ми не струва ми се че радиатора е да топли горивото. Защото има един маркуч който идва някъде от резервоара минава през радиатора и отива от пред към двигателя. Това е моето мнение но не съм сигурен.
- monaha86
- Автомобил:
- Двигател:
да наистина е за заопляне на горивото

Здравейте на всички почитатели на Поло модел 2001г.,1.4 TDI PD,75 hp.Имам я колицата от 2г и мога да кажа че колата е перфектна във всяко едно отношение-разход на гориво,мошност за тези 3 цилиндъра е доста добре,ходова част и още други неща.Не се колебайте а си харесайте някое Поло и се мятайте-все пак колита са си късмет
За повече въпроси изпратете лично съобщение,ако мога ще помагам и успехи на всички нови купувачи

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”