Мнения за Sharan '95-'99г

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Re: Мнения за Sharan '95-'99г

Мнениеот asentm » Нед 07 мар 2010 20:26

карам шаран 2.0 ат 4 години, минал съм над 100 000 км. ... понеже харесвам ванове и съм пробвал доста, продължавам да твърдя, че шаранае най-добър, дори вози и се управлява по-добре от френските ванове. проблеми има единствено със нещата правени от форд :horror: .... каретата, са определено слаби, но струват х 200 лв. парчето, окачването не е мръднало! съпоставено с френските където сменяш носачи всяка пролет и единя е 500 лв. пак бива. Карам с газов инжекцион и съм много доволен. Има малко проблеми с електрониките, но на всички съвременни бангии това е проблема. частите са скъпички, но се понасят. За конфорта няма какво да кажа :да:
просто много хубава кола, тига да можеш и да си свикнал да подържаш токава кола

malkiq89
Автомобил:
Двигател:

Re: Мнения за Sharan '95-'99г

Мнениеот malkiq89 » Пон 08 мар 2010 19:27

Здравейте!Купих си Форд Галакси 1,9 ТДИ 90к.с. 96г. преди 15-тина дена и вече имам навъртяни 1800км.Засега съм сменил две тампончета на укрепващата щанга,които струват по 3лв./броя. Като цяло засега съм доволен.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”