Здравейте,
понеже излезе оферта от познат човек за VW Sharan 2.0 115к.с., 1997-ма., ръчни скорости, бензин + газ (обикновенна газова уредба, не е инжекцион), на 300 000км. На външен вид и по думи на човека доста запазена и поддържана, той си я е внесъл от Германия и той и е единствен собственик в България.
Че искам да попитам оправдано ли е купуването на такава кола, притеснява ме това, че километрите са и доста. Четох мнения за тия Sharan-и в нета и останах с добри впечатления. Ако може някой да помогне и да каже, дали си струва колата за цена около 5000лв. и на тези километри дали има шанс да издържи да се кара още няколко години ? Ако реша да я взема, за какви проблеми трябва да гледам ?
Благодаря, предварително на отзовалите се.
Покупка на VW Sharan 2.0, 115к.с.,1997г., бензин + газ ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Покупка на VW Sharan 2.0, 115к.с.,1997г., бензин + газ ?
Хора дайте мнение, за двигател на 300 000км. (бензин) на VW Sharan, има ли такива от вас с двигател на толкова и повече км. ?
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
какви точно мнения искаш да чуеш ....
вземи я ... или не я взимаи..
километрите не са малко, но според мен на по-малко реални няма да намериш
зависи от състоянието и проблемите на самата кола, поддръжката и и т.н.
.. и обикновенната газова не е плюс, а по-скоро минус.
аз лично не бих а взел.
вземи я ... или не я взимаи..
километрите не са малко, но според мен на по-малко реални няма да намериш
зависи от състоянието и проблемите на самата кола, поддръжката и и т.н.
.. и обикновенната газова не е плюс, а по-скоро минус.
аз лично не бих а взел.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ще ми обясните ли защо обикновенната газова е минус, четох, че по-добре било с газов инжекцион ама не всеки има възможност да сложи такава. Специално за тази кола ли има някакъв проблем, като е с обикновенно газово или по принцип ?
колега моят съвет е да търсиш нещо по-ново или да свалиш цената поне с 1000 лв. защото ти предстои и обслужване ...Важно е и дали има екстри и дали всичко по нея е изправно!иначе аз имам същата ,но с газов инжекцион и е на 270 хил .Колата си е супер ама да е поне 4-5 год по-нова ,върви си добре,но интериора е пълна кочина и за навъртяни около 50 хил.км постоянно се обажда по нещо за ремонт-последно сменях водната помпа ,а от преди няколко дни ми изгоря и моторчето на прозореца на задната врата,вече очаквам да подаде и някои амортесьор!с една дума след 300 хил. на шаранчетата 2.0 115 к.с само двигателя остава надежден и то след правилна подръжка!
успех!
успех!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Чета, че шараните имали печка, само дизелите ли имат или всички, ако някой нямат с нормално парно ли са ? Изобщо ми е чудно, защо е нужно отделна печка ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравеите колеги притежавам съштия автомобил искам да кажа че всичко зависи как е подържан автомобила ако оцелиш някои насран ясно е че ште имаш ядове относно печките и бензина има печка не само дизела а за гаста ако работи добре на гас зашто не питаи само за разхода без газов инжекцион трябва да дава по голям разход и ако си решил скачаи и успех
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Благодаря, реших да потърся нещо по-ново. 

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”