Мнение за Polo 9N 1.4 TDI

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
restless
Автомобил:
Двигател:

Re: Мнение за Polo 9N 1.4 TDI

Мнениеот restless » Пон 16 авг 2010 6:13

е няма как поддръжката на TDI(турбо+дизел) двигател да е на цената на атмесферен бензинов
Грубо казано, надценката за дизел + поддръжката си струват ако караш над 15000 на година, колкото повече толкова повече :), коментирам само паричната страна, не кое колко върви

PS: леле, щях да ти предложа темата в hwbg, добре че погледнах и видях еднаквия ник :D

Потребителски аватар
vladobe
Автомобил: Polo 9N Wolfsburg Edition
Двигател: General Electric F404-GE-402

Re: Мнение за Polo 9N 1.4 TDI

Мнениеот vladobe » Чет 19 авг 2010 23:12

Наскоро и аз си взех Любима ;-) 1.4 TDI 9Н много съм доволен, който казва, че за извънградско не става 170 на магистралата и си върви та се къса ;-) Бях доста скиптично настроен за тези 75 к.с, но след като я покарах малко грубата се извиних на Любимата си :–) Не съжелявам ни най-малко за избора си. Трябва да ти е ясно, че по-новите автомобили имат по-скъпа подръжка. Ако искаш нещо евтино гледай 93-94 год. , по моргите е пълно с авточасти, но колко ядове ще береш не се знае. Брат ми кара Ауди B4 поддържа си я и може би е една от най-запазените коли. Такива сме си ние пазим си :) Успех с търсенето. Моето го взех за 8400 на 118 000 реални със сервизни документи 4 врати предни ел.стъкла подгряване на огледала и климатроник. Имай в предвид, че ако имаш заделени 6000лв то търси кола до 5000 максимум защото после имаш разходи около 1000-1500 лв минимум.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”