какво поло да избера ??

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
Gecatawe
Автомобил:
Двигател:

Re: какво поло да избера ??

Мнениеот Gecatawe » Чет 18 ное 2010 19:38

Koksan написа:
djshomi написа:И двата варянта на полата са кофти от към скорости че са им консуматив и струват цифра пара.Винтилката е скъпа за подръжка . Дизела маи си е с нормален съединител не денферен така че там не са 800 лв а 200 примерно.Ако си търсиш кола с която да изпреварваш нормално и тънка за подръжка си вземи Голф това е моя съвет .
Иначе към колегата с дизела 4.5 по 2,30 =10 и малко я сметни 6 по 1,30 =8 и сутрин като слезна долу и паля ,а дизела си е нож с две остриета може и да не запали ако двигателя си е ок то вземе че замръзне нафтата от качествени горива.
Но всеки сам си преценява какво търси от един автомобил.

Ти какво караш, че "ТОЛКОВА" ги разбираш нещата?!
На 16V изобщо не са му скъпи частите съпоставени с другите, а за дизела ... чул не дочул братко .....
аман от Spam-ъри

Днеска купих дискове Brembo 256мм вентилирани + накладки Textar за =135лв. Масло Total 10W40, маслен, въздушен филтър= 90лв. Шарнир и накрайник външен = 80лв за двете страни.Комплект съединител Закс =220лв. Айде направете сметка дали не е евтинио... (това са цени с 25-30% отстъпки).Скоростите ми почнаха да вият но една смяна на лагерите ще ми излезне 250лв и ще е като нова кутията, а голфа цените са същите даже за някой части и по-скъпи.Ауто+, Косер, и Даскалов кар от тези магазини си купувам и съм доволен...

Потребителски аватар
djshomi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот djshomi » Чет 18 ное 2010 20:21

Няма да спора кито го интересува ще потърси и ще разбере за какво говоря има достатъчно теми в форма.

Потребителски аватар
lavidaloca
Автомобил: Seat Leon 1.9 tdi PD 1P
Двигател:

Мнениеот lavidaloca » Съб 27 ное 2010 22:16

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details - Ей това си вземи и няма да сбъркаш :D

Потребителски аватар
muhtarov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muhtarov » Съб 27 ное 2010 22:42

apa6o написа:В тая тема колегите jazzlay и muhtarov се поуляха стабилно. Изразявам мнение валидно и за двамата-като не разбирате нещо по-добре си претрайте а не се*ете, че може и някой да ви се върже :wink:
Първо към Мухтаров-колега, ТДИ на такова купе е толкова дефицитен двигател и на такива цени, че съвета ти граничи с научна фантастика направо. А сравнението на Фолксваген и Рено го оставям в ерата на вицовете, особено за 100кс Меган :wink:
А сега колега Джазлай (ако така ти се произнася ника де :oops: ) ако ми намериш една такава за 300 евро и ми я докараш до България с общи разходи под 1500-600 лева те признавам. Иначе мнението ти граничи с чист спам. А препоръката за бензинова-веднъж качил се на дизелово Поло не бих го сменил, но явно в твоите разбирания 4.5 извънградско и около 6 градско не са цифри, които могат да окажат влияние :)
А към колегата който си търси кола-казах ти, виждаме се обяснявам ти каквото знам и ако искаш отиваме и да гледаме коли, нямаш проблеми, винаги бих ти помогнал, стига да ми е по силите :wink:

кое му е толкова фантастичното. на полото да има 1.4 или 1.9 дизел ?!
кое му е толкова зле то !?

Потребителски аватар
Hristov838
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Hristov838 » Нед 28 ное 2010 23:11

Здравейте! Според мен най-добрият вариант за поло е 1.4 60 коня AEX или APQ. Става въпрос до 1999 година. За моделите след това не мога дам съвет. И аз съм чул, че дизеловите са претенциозни, пък и чистия дизел си е тромав. Както решиш. Аз имал 2 полота все с горепосочените двигатели и съм много доволен. Утре ще купувам пак такова. За града е перфектно, пък и за дълъг път става. Е, ако е претоварено му е тежко, но ако си сам е доста пъргаво. Това е моят съвет 1.4 60 коня. Имах корса...лелее...

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”