velinsl написа:Да не е този viewtopic.php?f=44&t=261902
Не колега не е този
velinsl написа:Да не е този viewtopic.php?f=44&t=261902
Velko написа:Ти си решаваш, но за 1000 лева тая джета е чук според мен.А голф2 какво е? Джета с багажникСлагаш и едни летаци и ще кърти направо.А не като тия голфове където ги гледаш ти.Може направо да ги засилиш към надин
Vidol Nikolov написа:Има и с ел стькла,ел.седалки,климатик,централно,хидравлика,абс-Заводско
popov1300 написа:Vidol Nikolov написа:Има и с ел стькла,ел.седалки,климатик,централно,хидравлика,абс-Заводско
Колега питам сериозно просто защото не съм запознат на се майтапиш нали
Vidol Nikolov написа:Има и с ел стькла,ел.седалки,климатик,централно,хидравлика,абс-Заводско
velinsl написа:Vidol Nikolov написа:Има и с ел стькла,ел.седалки,климатик,централно,хидравлика,абс-Заводско
За ел стъкла, климатик и централно със сигурност, но едва ли са по 1000лв.
stefan4o написа:Голф/Джетта Мк2 имат почти всички съвременни екстри, без електронните асистенти разбира се. Като започнем от темпомат (т.нар. автопилот), климатик, ел.пакет, подреви всевъзможни (седалки, огледала, мисля и пръскалки имаше, но не съм сигурен). Лошото е, че читави екземпляри трудно се намират и те не са на тази цена, която си склонен да отделиш. Въпреки, че някои колеги (да не назовавам имена) имайки тези екстри мислят голфовете си за безценни, всеки човек, който не изпитва сантименталности към купчина ламарина би предпочел да си вземе кола с 15 години по-нова на същата марка за някой лев отгоре и да си свирка, отколкото да се занимава с тенекиджии през 2-3 години
Общо взето консуматорското надделява над колекционерското мислене, в България много малко са хората, които са склонни да броят 5 бона за перфектен Голф Мк2.
Значи аз се спрях на голф просто защото ме кефи. До няколко седмици трябва вече да съм с книжка и това ще ми е първата западна кола. До сега съм имал няколко вартбурга но незаконни също като мен но вече като имам книжка искам нещо законно. Искам нещо до 1000лв защото толкова съм събрал за кола и искам нещо с евтина поддръжка защото ще си я поддържам сам.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: asasho, JMJ, pietrokaja и 68 госта