Колеги може ли да кажете мнението си за един голф

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
popov1300
Автомобил:
Двигател:

Re: Колеги може ли да кажете мнението си за един голф

Мнениеот popov1300 » Нед 26 юни 2011 16:44

velinsl написа:Да не е този viewtopic.php?f=44&t=261902

Не колега не е този

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Нед 26 юни 2011 16:46

Ти си решаваш, но за 1000 лева тая джета е чук според мен.А голф2 какво е? Джета с багажник :lol: Слагаш и едни летаци и ще кърти направо.А не като тия голфове където ги гледаш ти.Може направо да ги засилиш към надин :banghead:

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Нед 26 юни 2011 16:48

Velko написа:Ти си решаваш, но за 1000 лева тая джета е чук според мен.А голф2 какво е? Джета с багажник :lol: Слагаш и едни летаци и ще кърти направо.А не като тия голфове където ги гледаш ти.Може направо да ги засилиш към надин :banghead:

Колега като толкова добра тази джета защо не му я купиш?
Негови са си парите, той си решава - иска Голф, да бъде Голф.

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Нед 26 юни 2011 16:50

Така е адвокате.Ако иска застава да си купи, няма проблеми.

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Нед 26 юни 2011 16:59

Джетата я дадох само като пример за стокова кола (въпреки, че имам съмнения, че салонът не е нейният гледайки корите, ама така по снимки...). Тоя голф, който колегата го беше дал си личи, че има намеси по него и че е каран от някой, който сигурно е под 25 години с тези боядисани дръжки и елементи от купето :screwy Ако аз имах в момента парите тая джета, дето я дадох за пример щях да я огледам доста сериозно от бая време я гледам в мобилето и ми текат лигите mhihi

popov1300
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот popov1300 » Нед 26 юни 2011 17:09

Колеги да ви попитам има ли голф 2ка със ел.стъкла? По принцип ако не са заводски може ли да се преправят нещо?

Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Мнениеот Vidol Nikolov » Нед 26 юни 2011 17:11

Има и с ел стькла,ел.седалки,климатик,централно,хидравлика,абс-Заводско

popov1300
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот popov1300 » Нед 26 юни 2011 17:25

Vidol Nikolov написа:Има и с ел стькла,ел.седалки,климатик,централно,хидравлика,абс-Заводско

Колега питам сериозно просто защото не съм запознат на се майтапиш нали :?:

Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Мнениеот Weezy » Нед 26 юни 2011 17:28

popov1300 написа:
Vidol Nikolov написа:Има и с ел стькла,ел.седалки,климатик,централно,хидравлика,абс-Заводско

Колега питам сериозно просто защото не съм запознат на се майтапиш нали :?:

Не се майтапи! Наистина има 2-ки с тези екстри - заводско. :!:

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Нед 26 юни 2011 17:31

За ел стъкла, климатик и централно със сигурност, но едва ли са по 1000лв.

popov1300
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот popov1300 » Нед 26 юни 2011 17:37

velinsl написа:

За ел стъкла, климатик и централно със сигурност, но едва ли са по 1000лв.

Не аз не говоря за 1000лв интересуваше ме по принцип дали има голфчета със тези екстри. Благодаря за отговорите евала :drunk :bowdown

Потребителски аватар
stefan4o
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Нед 26 юни 2011 17:46

Голф/Джетта Мк2 имат почти всички съвременни екстри, без електронните асистенти разбира се. Като започнем от темпомат (т.нар. автопилот), климатик, ел.пакет, подреви всевъзможни (седалки, огледала, мисля и пръскалки имаше, но не съм сигурен). Лошото е, че читави екземпляри трудно се намират и те не са на тази цена, която си склонен да отделиш. Въпреки, че някои колеги (да не назовавам имена) имайки тези екстри мислят голфовете си за безценни mhihi , всеки човек, който не изпитва сантименталности към купчина ламарина би предпочел да си вземе кола с 15 години по-нова на същата марка за някой лев отгоре и да си свирка, отколкото да се занимава с тенекиджии през 2-3 години mhihi Общо взето консуматорското надделява над колекционерското мислене, в България много малко са хората, които са склонни да броят 5 бона за перфектен Голф Мк2. :beer

popov1300
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот popov1300 » Нед 26 юни 2011 17:55

stefan4o написа:Голф/Джетта Мк2 имат почти всички съвременни екстри, без електронните асистенти разбира се. Като започнем от темпомат (т.нар. автопилот), климатик, ел.пакет, подреви всевъзможни (седалки, огледала, мисля и пръскалки имаше, но не съм сигурен). Лошото е, че читави екземпляри трудно се намират и те не са на тази цена, която си склонен да отделиш. Въпреки, че някои колеги (да не назовавам имена) имайки тези екстри мислят голфовете си за безценни mhihi , всеки човек, който не изпитва сантименталности към купчина ламарина би предпочел да си вземе кола с 15 години по-нова на същата марка за някой лев отгоре и да си свирка, отколкото да се занимава с тенекиджии през 2-3 години mhihi Общо взето консуматорското надделява над колекционерското мислене, в България много малко са хората, които са склонни да броят 5 бона за перфектен Голф Мк2. :beer

Значи аз се спрях на голф просто защото ме кефи. До няколко седмици трябва вече да съм с книжка и това ще ми е първата западна кола. До сега съм имал няколко вартбурга но незаконни също като мен но вече като имам книжка искам нещо законно. Искам нещо до 1000лв защото толкова съм събрал за кола и искам нещо с евтина поддръжка защото ще си я поддържам сам.

Потребителски аватар
tisho_psg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tisho_psg » Нед 26 юни 2011 19:42

Значи аз се спрях на голф просто защото ме кефи. До няколко седмици трябва вече да съм с книжка и това ще ми е първата западна кола. До сега съм имал няколко вартбурга но незаконни също като мен но вече като имам книжка искам нещо законно. Искам нещо до 1000лв защото толкова съм събрал за кола и искам нещо с евтина поддръжка защото ще си я поддържам сам.

А книжката поне законна ли ти е колега? :roll:

Потребителски аватар
stefan4o
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Нед 26 юни 2011 19:47

Имай предвид и друго. Поддръжката му е евтина в момента, но след година или две... не се знае. Наблюденията ми са, че по моргите вече почти ги няма - ще стане като Мк1 можеш да попиташ колегите с такива как се сдобиват с читави части втора ръка. Доста тегаво е :beer Аз бих си взел Мк2 само ако не смятам да го карам много време, или да го правя "уникат" mhihi

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”