пасат или хюндай

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Re: пасат или хюндай

Мнениеот hooligan_sk » Вто 18 окт 2011 8:29

basketwarrior написа:Нямам идея какъв Пасат си карал ( със сигурност не е имал учебник по български), но пластмасов maikomila на дали сравнено с корейска компания ,която почна да се разраства преди 2-3 години и няма никаква историческа стойност.
Послепис: Колега, не искам да те обидя , но моля те не ползвай думи като "джоб" , когато говориш на български.И уважавай си езика и виж как си ползвал думата КОЙТО.Съмнявам се да не знаеш как се ползва, просто се старай да я ползваш правилно, че така се опитваш да си убедителен а не ти се получава понеже хората гледат грешките ,които правиш и не приемат силните ти думи.Пазете стойността на българския език. 8)

А колко грешки има в твоя пост... :deal От къде идва информацията ти за обезценката? Доколкото знам, при тези модели ще е идентична :?:

Потребителски аватар
basketwarrior
Автомобил: Passat B5 variant
Двигател: 1.8T APU

Мнениеот basketwarrior » Вто 18 окт 2011 8:52

Аз не намирам грешки , но ако смятате , че имам с радост ще си призная грешката .
Обратно в темата: Чел статия с прогнозните загуби на стойност. При VW е сигурно понеже по официална статистика последни 25 години тази стойност не се е менила ( поне това съм чел).А за Хюндай това са очакванията понеже повишиха качеството напоследък и взеха много опитни немски инжинери, но имиджа все още ги преследва.Преди са били с още по-голяма загубна стойност. :012:

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Вто 18 окт 2011 9:48

С никой не искъм да споря,най-малкото с човек който не го познавам и не го знам да ли може да си напише името без правописна грешка :Mr Green Fun ,изказъл съм си мнението и толкова,колкото до твойте постове колега не мисля че са в полза на колегата,ако искаш нещо да ми кажеш на мен или някой друг за правопис и грешки заповядай на ЛС,не си оригинален :idea:

П.С.Интериора на Пасата е "пластмасов"-демек че самата пластмаса е гадна,докато изработката на Хюндая от вътре е коренно различна,материалите са много по-хубави,пак казавам имал съм възможност да карам и двете коли и да ги сравня-нямат нищо общо,освен външната визия за комбитата :idea: :Mr Green Fun

Потребителски аватар
basketwarrior

Мнениеот basketwarrior » Вто 18 окт 2011 10:07

Извинявай ,колега, не съм имал за цел да те обидя,наистина.За това искрено съжалявам.А малко измествам темата, но мисля , че и Шкода е добра оферта...предполагам , че и такава можеш да си вземеш ( примерно Супърб макар ,че в темата не се споменава нищо за друг вариант). 8)

ZanderBG
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ZanderBG » Вто 18 окт 2011 10:30

??? "джоб" да не е китайска дума???

Ако няма да ходиш на "лов и риболов" или поне на ски, не съветвам да се взима СУВ (ix35, Quashqai и т.н.) просто комфорта, разхода и вървежа са други...

Качвах се на новата Елантра - много авангарден дизайн, но (например) задната седалка не е мислена за възрастни хора - аз съм 1.76 и горния ръб на прозореца ми идва на нивото на носа т.е. за да гледам навън, трябва да си навеждам главата...

Щом ще взимаш от чужбина, вземи си 2-годишен пасат на малко километри от някой официален дилър - колата ще е с история и гаранция... Чисто нова ако вземеш, моментално си едни 10-20 000лв назад...

Аз наскоро си взех СУВ на 77000км /запален рибар съм/ - доплатих му лизинга и съм спокоен, че километража не е връщан, обслужвана е редовно и т.н. а и цената е наполовина от чисто новата...

Ако вземеш чисто нов i40, най-малкото за 2 години каране ще загубиш толкова пари, че по-евтино ще ти е да си наемеш лично такси maikomila

Виж например Хюндай Санта Фе - чисто нов е 60-70 хиляди, на 2 години е към 35000 :)

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Вто 18 окт 2011 11:08

MITKO_DVD написа:С никой не искъм да споря,най-малкото с човек който не го познавам и не го знам да ли може да си напише името без правописна грешка :Mr Green Fun ,изказъл съм си мнението и толкова,колкото до твойте постове колега не мисля че са в полза на колегата,ако искаш нещо да ми кажеш на мен или някой друг за правопис и грешки заповядай на ЛС,не си оригинален :idea:

П.С.Интериора на Пасата е "пластмасов"-демек че самата пластмаса е гадна,докато изработката на Хюндая от вътре е коренно различна,материалите са много по-хубави,пак казавам имал съм възможност да карам и двете коли и да ги сравня-нямат нищо общо,освен външната визия за комбитата :idea: :Mr Green Fun

МИте,кажи хюндай в кой сегмент минаха :roll:
Хората обичат да пишат,вместо попрочетат повечеко :wink:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Вто 18 окт 2011 11:09

MITKO_DVD написа:Айде да се включа и аз,половината пишете за неща който не сте виждали камо ли да сте кара ли и видяли за кво иде реч,от въпросните коли съм карал всички,аз ако имам възможност бих избрал твърдо с две ръце i40 това е невероятна кола,който няма нищо с моделите на Хюндай досега,за мен единствения недостък за моя джоб е цената :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun ,започваща от 40к лв.,така че колега избирай,ако искаш ела ще ти дам да покараш служебната i40 да видиш за кво иде реч.Пластмасовия Пасат няма никви шансове срещу този Хюндай :idea: ,поне за мен :idea:

Ехх Мите моя човек дето купи наскоро ИХ35 щеше да купува и И40 ама го изгонихте с цената и го пратихте при Опел Инсигния mhihi Иначе И40 е много хубава кола :D

Потребителски аватар
tdi fen
Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
Двигател: TDI AGR

Мнениеот tdi fen » Вто 18 окт 2011 11:41

хюндай не е лоша кола даже напротив останах приятно изненадан от santa fe facelift но цените им са нереално високи а избора на двигатели ограничен лично аз бих избрал винаги немската пред корейската заради разумното съотношението цена/качество

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Вто 18 окт 2011 15:52

Абе и аз се загледах по ix35 като алтернатива на новия Тигуан /който искам да си взема като се видя с пари/ като си мислех че ще е на доста по-добри пари ,но като отворих ценовите брошури се оказа че за сходно оборудване и моторизация корейците искат почти колкото немците.....загубиха ме като клиент :не: Може много да са дръпнали като технология и качество ама да изравнят цените с VW ....не ми се вижда реално !

Потребителски аватар
basketwarrior

Мнениеот basketwarrior » Пет 21 окт 2011 3:06

В новия Ауто Билд има статия ,която до някъде ще ти свърши работа .Единствено ,че сравняват комбита, но пак ги има i40 и Пасат :)

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пет 21 окт 2011 8:06

Заеби Билд - винаги VW и автомобили от VAG лансират
Щом лично Мартинчо се убеди , че в Хюндай нищо не шуми и не трака докато се регулира волана mhihi :bowdown

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”