Някой ходил ли е да гледа тая Бора ?
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Re: Някой ходил ли е да гледа тая Бора ?
Изобщо не съм съгласен с това за престъпността!Но има места дето не трябва да ходиш-също като в бг!Проверката на кола струва 25 паунда!И за по-скъпа кола си заслужава!Имам един приятел и преди две години ми каза,че е купил Волво с върнат километраж,в последствие е разбрал от сервиз!Оттам комисия за защита на потребителите...Натиснали са предишния собственик,оттам стигат до по-предишния и му праскат 20 000 паунда глоба и 2 години условно!Моя приятел е взел 3000 паунда обезщетение...После колата се е била препродала,но с изричната забележка,че километрите не са реални!Има нещо което пропускаш!На новите коли километрите се записват на две места-в компа и в таблото!И дори и таблото да е върнато,като се върже на компа и си показва ВСИЧКО!!! 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
lion_heart002 написа:Има нещо което пропускаш!На новите коли километрите се записват на две места-в компа и в таблото!И дори и таблото да е върнато,като се върже на компа и си показва ВСИЧКО!!!
Да,те тези дето се занимават с "превъртането" ядат доматите с колците и изобщо не знаят за това нещо и изобщо не нулират и там ! Да цитирам Авто Билд в един от последните броеве /брой 265 за да сме точни/ ,там пишат за превъртането на километри в Германия /и там е подсъдно/ където шеф на технически център на ADAC казва " Самата манипулация не оставя след" край на цитата ! Пак в статията се казва че поне 1/3 от колите втора употреба са с върнати километри а цената на колата с която правят опита Мерцедес C180 след махането на 140 000 км става от 9000 на 15 000 евро според Шваке-то,за толкова пари мноооого хора биха рискували,както сам казваш парите не растат по дърветата даже и в Германия а за Англия съм съм склонен да мисля че положението даже е по-зле като знам колко измет живее там !
За моята баракуда знам че километрите, километрите й се записват на 3 места, обаче знам и че ако някой реши да прави връщане, няма как да разбереш колко са били. Освен с моточасовете на мотора, умножаваха се по някакъв коефицент и долу-горе....
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ALESYZ написа:За моята баракуда знам че километрите, километрите й се записват на 3 места, обаче знам и че ако някой реши да прави връщане, няма как да разбереш колко са били. Освен с моточасовете на мотора, умножаваха се по някакъв коефицент и долу-горе....
Зависи от майсторлъка на специалиста

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
lion_heart002 написа:Изобщо не съм съгласен с това за престъпността!Но има места дето не трябва да ходиш-също като в бг!Проверката на кола струва 25 паунда!И за по-скъпа кола си заслужава!Имам един приятел и преди две години ми каза,че е купил Волво с върнат километраж,в последствие е разбрал от сервиз!Оттам комисия за защита на потребителите...Натиснали са предишния собственик,оттам стигат до по-предишния и му праскат 20 000 паунда глоба и 2 години условно!Моя приятел е взел 3000 паунда обезщетение...После колата се е била препродала,но с изричната забележка,че километрите не са реални!Има нещо което пропускаш!На новите коли километрите се записват на две места-в компа и в таблото!И дори и таблото да е върнато,като се върже на компа и си показва ВСИЧКО!!!
Проверката си я правя аз, за без пари.
Проверява се по "МОТ" номер колата...
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
shako9793 написа:темата тръгна от въпросната Бора и стигна до километри
Не виждам какво има да й се обсъжда на тази кола - тежко му на бъдещия собственик.
Е, освен ако не си пада по кича...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз ходих да я гледам,даже е в автокъщата на мой познат.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Зависи колегата какви изисквания е поставил за новия автомобил.Ако се договорят за цена под 6000 си заслужава. 

- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
Lud написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11308827261813088&f1=details
Някой дали е ходил да я гледа/проверява тая бора..
Здравей, колега!
Аз няма да коментирам тази кола, а бих ти посочил една друга - viewtopic.php?f=44&t=251796
Поздрави!
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”