Мен пък супер ме кефи това,че се интересуваш и си имаш понятие от нещата.
Особенно това за въздушното окачване -интересно мнение-явно имаш познати с такива коли и си си извадила твоите заключения.
Форума не е нетолерантен към нежната част от човечеството,просто сме си акълий по БЪЛГАРСКИ
Какво ще кажете за тази обява ?
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Re: Какво ще кажете за тази обява ?
harlova написа:другото което се наблюдава е повече от очевадното пренабрежение, с което се отнасят повечето от колегите във форума към жените ...
Имаш пълното право да ме осъдиш за дискриминация, щом не ти харесва отношението ми

- eos
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е щом имаш познат, добър майстор на Тоуарези, най-лесното е да го метнеш в колата и да отидете заедно на оглед 

- versace
- Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
- Двигател: 320 CDI 224 Hp
Аз не разбрах, че си жена, така че не съм бил предубеден. Ти си идеалния пример как желанието води до замъгляване на обективната преценка. Въпреки, че вътрешно знаеш, че това което ти предлагат няма как да е истина, си мислиш, че точно на теб ще ти се случи незаслужено чудо. Имаш склонност към фаворитизиране и пренебрегване на реалността (малко се получи като психоанализа - без да искам).
Вземи прчети какво сме написали и приеми този БЕЗПЛАТЕН ценен опит, от хора, които разбират за какво говорят. Ходи при продавача, забий му въпросите, огледай каквото сме посочили и чрез това постигни максимално ниска цена.
Ако ще ходиш да го гледаш, виж DOT-a на гумите (и зимните и летните) и го напиши. Виж и колко са изядени предните спирачни дискове (колко ръб имат)- това са два сигурни индикатора за километрите на колата. При продажба на кола втора употреба от оторизиран дилър дори и в БГ, се дава един чек лист, който дилъра попълва за състоянието на приеманата кола. Там фигурират и последните километри. Ако твоя продавач го няма, значи крие нещо или лъже, че го е купил от оторизиран дилър.
Вземи прчети какво сме написали и приеми този БЕЗПЛАТЕН ценен опит, от хора, които разбират за какво говорят. Ходи при продавача, забий му въпросите, огледай каквото сме посочили и чрез това постигни максимално ниска цена.
Ако ще ходиш да го гледаш, виж DOT-a на гумите (и зимните и летните) и го напиши. Виж и колко са изядени предните спирачни дискове (колко ръб имат)- това са два сигурни индикатора за километрите на колата. При продажба на кола втора употреба от оторизиран дилър дори и в БГ, се дава един чек лист, който дилъра попълва за състоянието на приеманата кола. Там фигурират и последните километри. Ако твоя продавач го няма, значи крие нещо или лъже, че го е купил от оторизиран дилър.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Аз не разбрах каква е идеята да питаш за кола, която в момента не можеш да си позволиш. И то за конкретна обява. Че тя утре може да не е на пазара тази кола. Изобщо не виждам някакъв смисъл 

- Vidol Nikolov
Интерес..интерес е думата Стефане
То и аз не мисля да си купувам Ево 9,ама ги гледам по сайтовете

То и аз не мисля да си купувам Ево 9,ама ги гледам по сайтовете

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Ами да ама темата не е за даден модел, а за КОНКРЕТНА ОБЯВА. Както и да е, може и аз да бъркам, ама така като чета първия пост ми се чини, че колежката си няма друга работа и си търси занимавка 

-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Щом е с ръчни скорости и пружинно окачване по мое мнение е доста постен модел.Мотора няма да го коментирам.Просто е мъртвороден за това купе

- Vidol Nikolov
Колежката едва ли ще ходи на драг-рейсинг,не всеки джип е сфетофарен драгстер 

-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Мисълта ми е, че не върви а е доста лаком 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте на всички . Днес сутринта от интерес отидох да го погледна щото вече мн се запалих по темата
Значи според мен като цяло изглеждаше добре, относно километрите видях и стикер на вратата за който беше посочено в обявата. Всичко си беше така имаше отбелязано смяна на масло от края на 2011 година на 119хиляди и нещо километра. Търговеца ми показа оригиналната италянска фактура, в която бяха описани и посочените в обявата и на километража километри, което според мен е нормално, защото колата е дошла на автовоз.
Колата имаше 2 забележки :
1- задната лява врата беше боядисвана(което учудващо търговеца сам призна)
2- малката жабка, която е поставена на таблото, над навигацията не се затваряше добре(потъваше малко повече от едната страна)
иначе всичко беше ок, на таблото не светеше нищо.
Но както и да е...
Можем вече да заключим темата тъй като виждам че обявата вече я няма което вероятно значи че автомобилът е продаден... Благодаря за всички мения ! Като събера парички и вече съм твърдо решена да вземам кола ще пиша отново

Колата имаше 2 забележки :
1- задната лява врата беше боядисвана(което учудващо търговеца сам призна)
2- малката жабка, която е поставена на таблото, над навигацията не се затваряше добре(потъваше малко повече от едната страна)
иначе всичко беше ок, на таблото не светеше нищо.
Но както и да е...
Можем вече да заключим темата тъй като виждам че обявата вече я няма което вероятно значи че автомобилът е продаден... Благодаря за всички мения ! Като събера парички и вече съм твърдо решена да вземам кола ще пиша отново

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”