Колега аз съм с такъв пасат с газов инжекцион , колата няма разлика във вървеното спряма бензин - пропан бутан
Поздрави !!!
Покупка на Passat B5 1.8 20v 125 к.с.
- KGL
- Автомобил: Passat B8 Alltr BMT 176kW TDI
- Двигател: CUAA 2016
- Контакти:
Re: Търся съвети за Passat 1.8 20V 125 коня -
Аз също нямам проблем с ГИ на ADR двивигате. Като я натоваря със сърфове и оборудване си шпоря като на бензин, а то като се съвере си тежи бая. Градско ми дава разход около 11,5-12 газ, но мойто е нещо смесено защото, докато стигна до офиса бая карам по северната дъга на "Околомръсното" в софето. 25 коня по-малко от 1,8Т но пък си лишен от проблемите със старо и неподържано турбо, което мисля че си е плюс.
- zdrash
- Автомобил: Touareg 7P
- Двигател: CVWA
KGL написа:....... 25 коня по-малко от 1,8Т но пък си лишен от проблемите със старо и неподържано турбо, което мисля че си е плюс.
Ако покараш турбо ще размислиш

- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
KGL написа:....... 25 коня по-малко от 1,8Т но пък си лишен от проблемите със старо и неподържано турбо, което мисля че си е плюс.

zdrash написа:Ако покараш турбо ще размислиш
Като пък се тръсне за ново турбо пак ще размисли към изходната позиция за еквивалента без такова

-
- Автомобил:
- Двигател:
Моят го засичах 10.5 градско в София газ!!!във вървежа няма разлика защото е с инжекцион!!!Мен ме кефи разхода и турбо не ми трябва щот си е добре и без 

-
- Автомобил: Passat B5 2000g
- Двигател: APU
Re: Мнение за В5 1.8 - 125к
Аз с моите 150кончета също плащам 240лв.данък. 

- Asko VW
- Автомобил: VW Passat-B6 Variant
- Двигател: 2-0 TDI BMP 2006
Имам едно въпросче за този модел, шефката е харесала едно такова (след двумесечно убеждаване от моя страна, да се откаже от италянските бангии, които заглеждаше, най-накрая успях да я убедя де се присъедини към "правилната"
марка - считам го за личен успех
), но ГИ-то и идва доста над бюджета, та има ли опция да се монтира обикновенно АГУ, или само с ГИ става. Знам, че ГИ-то е мнооого по добрият вариант, но като си с ограничени финансии се налагат компромиси.
Моля за отговр за да дам достоверна информация.

- plamenpet81
- Автомобил: Vento
- Двигател: ABS
Asko VW написа:Имам едно въпросче за този модел, шефката е харесала едно такова (след двумесечно убеждаване от моя страна, да се откаже от италянските бангии, които заглеждаше, най-накрая успях да я убедя де се присъедини към "правилната"марка - считам го за личен успех
), но ГИ-то и идва доста над бюджета, та има ли опция да се монтира обикновенно АГУ, или само с ГИ става. Знам, че ГИ-то е мнооого по добрият вариант, но като си с ограничени финансии се налагат компромиси.
Имаше една тема скоро на един колега от форума.Ставаше за мотор 2.3-150кс. как е сложил обикновена газова,а не газов инжекцион.По принцип не че не може да сложи обикновена газова,но за кола пълна инжекция си трябва газов инжекцион.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако искаш пак да те качи на бангиите, тури обикновена газова /а може повече да не ти е шефка
/
Вече има ГИ под 1000лв и аз не мога да си предствя бизнес който ще умре от 500лв горница еднократно! Фитката сигурно дава повече за "ФИТНЕС"

Вече има ГИ под 1000лв и аз не мога да си предствя бизнес който ще умре от 500лв горница еднократно! Фитката сигурно дава повече за "ФИТНЕС"

- Asko VW
bayspiro написа:Ако искаш пак да те качи на бангиите, тури обикновена газова /а може повече да не ти е шефка/
Да уточня :
Колата е за нея (семейна), а не за служебно ползване - няма аз да я карам и не сме бизнес/фирма, а общински служители

-
- Автомобил:
- Двигател:
Това не променя много нещата. Колата не е служител, да прояви разбиране и да бачка без пари /гориво/ и без необходимия инструмент/ГИ/ - просто се чупи, не можеш да я уволниш без да ти пука /никой не се натиска да ти даде нова без пари/ - Така,че не се мъчи да н@ебеш дявола докато хвърчи - то и поставянето на ГИ си е достатъчен компромис. Един ГИ се избива за 10000км
- Asko VW
Аз лично съм напълно съгласен с теб и мисля, че ако нещо си изисква даден начин на правене (или дадена част), то трябва да се направи точно така, а не да се чудиш какви магарии да правиш за да ти излезе по-евтино и после да си скубеш косите що си го прецакал и е излязло по-скъпо.
А колкото до нея, тя просто поиска мнение за конкретен автомобил (от Мобилето)- като обсъжданият в тази тема и дали е възможно да се слага обикновено АГУ. Тъй като съм с дизелова Б4-ка, а не с бензинова Б5-ца и за да не я подведа, реших да почета и квото не ми е ясно да питам.
Ааа,сега разбрах защо драпа за бензинка с възможност за поставяне на обикновено АГУ, просто разполага с три такива уредби
.
Иска хем по новичъка и хубава колица, хем тънкана с АГУ-то
Това му се вика с пръдня, боя да правиш
Много се извинявам, че разгоних фамилията на тази тема

А колкото до нея, тя просто поиска мнение за конкретен автомобил (от Мобилето)- като обсъжданият в тази тема и дали е възможно да се слага обикновено АГУ. Тъй като съм с дизелова Б4-ка, а не с бензинова Б5-ца и за да не я подведа, реших да почета и квото не ми е ясно да питам.
Ааа,сега разбрах защо драпа за бензинка с възможност за поставяне на обикновено АГУ, просто разполага с три такива уредби

Иска хем по новичъка и хубава колица, хем тънкана с АГУ-то

Това му се вика с пръдня, боя да правиш

Много се извинявам, че разгоних фамилията на тази тема

-
- Автомобил:
- Двигател:
Че да ги продаде и трите и да купи една каквато трябва
Така и така не може да ги сложи и трите на 1 кола / може пък и да опита...
/

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”