пежо 307 -мнения

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
eng
Автомобил:
Двигател:

Re: пежо 307 -мнения

Мнениеот eng » Пет 10 фев 2012 17:19

vessos написа:ДОкато я имах единственият път когато и се израдвах е като и видях задния номер изчезващ в далечината след продажбата.

хахаххахаахах е те това е е идеалното мнение и аз бих се израдвал на такава случка :да:

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Пет 10 фев 2012 17:23

явно че адекватно мнение няма да получи колегата от тази тема :D
питах моя човек който си кара 307-то и отговора бе "не смятам да я махам - но не бих взел такава отново"
аз лично много харесвам количката

Потребителски аватар
tisho_psg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tisho_psg » Пет 10 фев 2012 17:24

eng написа:
vessos написа:ДОкато я имах единственият път когато и се израдвах е като и видях задния номер изчезващ в далечината след продажбата.

хахаххахаахах е те това е е идеалното мнение и аз бих се израдвал на такава случка :да:

Да това е идеалното глупаво мнение,хем докато я е имал,хем след продажбата :063:
Тъжно ми е,че май все глупаво изказващи се хранят френските коли,но пък не всеки заслужава да притежава такива :012:

bnick
Автомобил: Passat B8
Двигател: ACDF 2019

Мнениеот bnick » Пет 10 фев 2012 17:29

Vidol Nikolov написа:Много Фауведжий припознаха френски коли...

:bowdown Ебаси смешката. Пежо кола след 406 не са направили...всичките са дараци. Ситроен са подобни, нормално един концерн са. Рено са леко по-добре

Потребителски аватар
eng
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eng » Пет 10 фев 2012 17:33

tisho_psg написа:
eng написа:

Да това е идеалното глупаво мнение,хем докато я е имал,хем след продажбата :063:
Тъжно ми е,че май все глупаво изказващи се хранят френските коли,но пък не всеки заслужава да притежава такива :012:

Да това е свето призвание да караш френски навес и наистина каращите ги заслужават да бъдат поставени на пиедестал...........заради търпението mhihi

golf_td
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf_td » Пет 10 фев 2012 18:18

до колегата, който се чуди каква е оградата , която съм съборил - най-обикновена телена ограда, която обаче е и със циментови колове, тая мрежа както и да е, лесна е за събаряне, обаче тези колове си ги съборих като куцо пиле домат, че и на всичкото отгоре още ме е яд на човека , който вместо да попита дали някой от нас е пострадал и да се притече на помощ се барикадира в къщата си (все пак беше посред нощ), но на другия ден искаше да ме съди едва ли не- добре,че все пак се разбрахме, а колкото до голфа ми - не е брониран , най-обикновен , в гаража се вижда .

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Пет 10 фев 2012 19:26

Наиграхте се!
По-добре да заключа темата, отколкото да има последващи предупреждения.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”