Лек автомобил 4x4 или малък СУВ
- vaiper 1
- Неграмотен
- Автомобил: Pasat
- Двигател:
Re: Лек автомобил 4x4 или малък СУВ
Спора е неуместен, един джип харчи повече е факт,сув също,тия машини несе купуват за кафета, пак го казвам 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте,
Имам Поло 1,4TDI 2000г. - на жената - карано е две години
Пасат 1,9TDI PD 2000г. - каран е три години. Продавам го, но се замислям да го оставя.
Гранд Витара 2004г. - от тази година е и има около 1500км пробег.
Първоначално си мислех да заменя Пасата с Витарата и обявих Пасата за продан, но няма желаещи или цената е висока, но както и да е.
И от трите превозни средства съм доволен и си ги ползвам когато и както преценя за добре.
Като да си взимам Витарата гледах да си допълня парка с това което нямах и да е икономично.
Естествено при големи преспи и Витарата остана на корем и се наложи да се ползва лопатата.
Така, че какво да се избере е много труден въпрос и е до лична преценка и възможности.
Имам Поло 1,4TDI 2000г. - на жената - карано е две години
Пасат 1,9TDI PD 2000г. - каран е три години. Продавам го, но се замислям да го оставя.
Гранд Витара 2004г. - от тази година е и има около 1500км пробег.
Първоначално си мислех да заменя Пасата с Витарата и обявих Пасата за продан, но няма желаещи или цената е висока, но както и да е.
И от трите превозни средства съм доволен и си ги ползвам когато и както преценя за добре.
Като да си взимам Витарата гледах да си допълня парка с това което нямах и да е икономично.
Естествено при големи преспи и Витарата остана на корем и се наложи да се ползва лопатата.

Така, че какво да се избере е много труден въпрос и е до лична преценка и възможности.
-
- Автомобил:
- Двигател:
един джип харчи повече е факт,сув също,тия машини несе купуват за кафета, пак го казвам
Факт са само данните от производителя, а според тях разликата е .... 0.5/100
Също по тия данни повечето нови СУВ харчат по-малко от масовите коли по бг-пътищата.
Така че това не е кой знае какъв аргумент в полза на леката кола.
По-скоро комфорта, стабилността по магистралите... ей това е по-сериозната причина да се замислиш за лека кола с 4х4.
Въпрос на личен избор, разбира се.
За мен СУВ няма алтернатива в избор на лека кола 4х4
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”