Golf 4 или Nissan Almera

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Re: Golf 4 или Nissan Almera

Мнениеот StS » Пет 25 мар 2011 18:08

stefan4o написа:Аз предполагам, че говорим за поколението от 2002+ година. Понеже имам комшия с Алмера, но от по-предната генерация, която е толкоз базов модел, че дори няма централно (не съм виждал друга кола 1997-1998, която е без централно). Не съм на 100% сигурен, но при Мк3 не е ли стандартно оборудване поне централното заключване?

Достатъчно..бяхте ми повече от полезни :beer
Вече може да се локва :D

fantasy_boy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот fantasy_boy » Пет 10 фев 2012 21:41

stefan4o написа:Аз предполагам, че говорим за поколението от 2002+ година. Понеже имам комшия с Алмера, но от по-предната генерация, която е толкоз базов модел, че дори няма централно (не съм виждал друга кола 1997-1998, която е без централно). Не съм на 100% сигурен, но при Мк3 не е ли стандартно оборудване поне централното заключване?

Не е така, колега. Аз имам МК3 и няма централно, 1992 година е, може би това обяснява нещата :)

Потребителски аватар
dare__devil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dare__devil » Вто 14 фев 2012 9:22

Golf предлага много повече възможности :)
1,4 1,6 1,8(Т, 1,9(с около 68 вариации на коне и скоростни кутии),2.0, 2.3, 2.8, 3.2
Предно предаване, 4 motion. 2врати, 4 врати, комби, евентуално може да се причисли и кабриото(евентуално)... Едрогабаритни части по моргите бол. Тунинг - бол. Майстори - бол. Части от ибей колкото искаш, избор за джанти -огромен. Фабрични опции като рекаро, кожен салон, навигация круз контрол и т.н. са неща, които няма в алмерата. Алмерата даже и да идва с навигация, което си е 1 на милион, тя няма покритие в България...

И все пак на мерата съм сменил 2 предни амортисьора на стойност около 250 лева двата за 6 години каране... С чип и затапване на ЕГР колата тръгна малко по-прилично, но кордобата на баща ми с АФН ме правеше див и щастлив даже и след манипулациите :)

Но както беше казано по-горе, състоянието на конкретните екземпляри след толкова години експлоатация има голямо значение...Всеки си решава сам :) Качва се, кара, харесва, не харесва и така :)

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”