Най общо казано,Форд с емблема на Мазда и двигател на Пежо,ако греша моля поправете ме

forski написа:Това което знам за Мазда 6 е че са на една платформа с Форд Мондео,а дизеловите агрегати мисля са на Пежо.
Най общо казано,Форд с емблема на Мазда и двигател на Пежо,ако греша моля поправете ме
pepster1980 написа:Аз не съм виждал ръждясало Ауди.... само, ако е удряно и след това пребоядисано. Баси, вече и те ли ръждясват...
Иначе, да разбирам, че Мазда 6 дизел (до 2005) също е удачен избор, като слабото място е само ръждата? Надявам се, че няма разлика между дизелова и бензинова Мазда 6, освен че двигателя е на Пежо. Иначе, за Мазда 6 дизел преди чух следното - мощен, шумен и неикономичен мотор, лоша шумоизолация вътре в купето и сравнително евтина сглобка на купето.... Как мислите, дали не са били само празни приказки, защото от "едно време" Мазда е от еталоните за качествен автомобил...
hooligan_sk написа:Да, може да се каже че е доста силен автомобил с чудесни двигатели, окачване, комфорт. И реално ръждата е проблема - гледай дори за най-малката точица че това почне ли да яде, няма спиране.
pepster1980 написа:hooligan_sk написа:Да, може да се каже че е доста силен автомобил с чудесни двигатели, окачване, комфорт. И реално ръждата е проблема - гледай дори за най-малката точица че това почне ли да яде, няма спиране.
Говориш за Мазда 6, дизел, нали?
Ами значи, явно така ще "поръчвам" - Ауди А4 Б6 или Мазда 6 - каквото "изпадне". По принцип съм си повече за Ауди, но пък ако се намери и хубава мазда - ще ви се доверя и няма да се колебая
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 59 госта