Здравейте !
Решил съм да купя ван за моето семейство. За сега съм се спрял на VW Touran и като двигател бензинови агрегати 1.6 102 к.с или 1.6 115 к.с. и за дизелови агрегати 1.9 tdi 100 к.к или 1.9 tdi 105 к.с.
Бихте ли ми казали ако имате наблюдение варху този автомобил като двигател и ходова част .
Единствено което разбрах че е на базата на VW Golf 5.
Предварително благодаря!
Избор на двигател и покупка на VW Touran
-
- Автомобил: VW Passat Variant 4 motion
- Двигател:
Re: Избор на двигател и покупка на VW Touran
Здравей Колега,
По принцип 1.6 литровите двигатели са слаби за това купе /масата е около 1600кг/. Според мен най-балансирания двигател е 1.9 ТДИ, 105кс. Аз лично съм карал такъв на Шкода Фабия, както и от скоро на моя Туран. Внимавай в избора, продават се много бивши таксита внос от Германия с пробег повече от 300 хил. км. В повечето случай са с DSG, кожен салон и климатик.
Успех в избора
По принцип 1.6 литровите двигатели са слаби за това купе /масата е около 1600кг/. Според мен най-балансирания двигател е 1.9 ТДИ, 105кс. Аз лично съм карал такъв на Шкода Фабия, както и от скоро на моя Туран. Внимавай в избора, продават се много бивши таксита внос от Германия с пробег повече от 300 хил. км. В повечето случай са с DSG, кожен салон и климатик.
Успех в избора

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”