Мнения за Toyota Corolla E11 (1997–2002)

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Петър Петров
Автомобил:
Двигател:

Re: Мнения за Toyota Corolla E11 (1997–2002)

Мнениеот Петър Петров » Чет 14 юни 2012 0:12

eng написа:Само за инфо 4А-ФЕ-то е железен мотор слагат го и в Карина-та, перфектен е за обикновена газова уредба който иска да кара на газ.С побългаряването на японска кола сметките после излизат доста криви, а относно частите има доста алтернативи и то качествени, не е задължително да са от ориг.сервиз.А части за този мотор бол-нови, мита с трудното намиране на части за японски автомобили вече е разбит според мен.Освен някой едрогабаритни като фарове , мигачи стопове за Старлет например.

Щом така мислиш, сигурно имаш база. Намери ми моторче за празен ход за 1.4 дето е под 700 кинта ...

Потребителски аватар
eng
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eng » Нед 17 юни 2012 18:43

Петър Петров написа:
eng написа:Само за инфо 4А-ФЕ-то е железен мотор слагат го и в Карина-та, перфектен е за обикновена газова уредба който иска да кара на газ.С побългаряването на японска кола сметките после излизат доста криви, а относно частите има доста алтернативи и то качествени, не е задължително да са от ориг.сервиз.А части за този мотор бол-нови, мита с трудното намиране на части за японски автомобили вече е разбит според мен.Освен някой едрогабаритни като фарове , мигачи стопове за Старлет например.

Щом така мислиш, сигурно имаш база. Намери ми моторче за празен ход за 1.4 дето е под 700 кинта ...

Ти с 4a fe ли си?Май че не. :да:
В и бей търси ли?В тойота форума пита ли?

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Пон 18 юни 2012 8:10

Това моторче за празния ход не може ли да се разглоби и изчисти, поне при Мазда и в частност моята а и не само моторчето се сваля и чисти без проблем!

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”