Jogo_1 написа:БГ временни, и аз се зачудих как са ги взели,като и временни номера ми отказаха, продавача каза че от скоро го изисквали, баси в Плевен ли са най - строгите, някои знае ли дали мога да я регна в друг град или по местоживеене става номера.
Може да хванеш някой приятел от друг град да пробва да я регистрира и после ако стане ще ти я прехвърли. И аз чувах напоследък за подобни случаи, но джамбазите ходят в КАТ и уреждат$ нещата. Вече масово се случвало номера на двг уж да не се чете. М/у другото как я купи, т.е. като брои парите дадоха ли ти разписка или нещо подобно? Или просто "ето ти едни документи и една кола и се оправяй"?
Persefona написа:И ние се борим със същия проблем вече 3 месеца с една пуста хонда![]()
Продавача ходи 3 пъти до Германия и всеки път стaва трудно откриваем след това за известно време. После го намираме и пак казва, че отива в Германия и сега за 3-ти път го чакаме да се върне.![]()
Ако бях на твое място щях да върна колата докато мога, после да си направя списък с всички нужни за КАТ документи и да тръгна с него да си търся друга кола!![]()
Коли бол, автокъщи бол! Не се доверявай на търговци! Ако можеш връщай колата и си търси читава, това е моя съвет!!!
Направо ти съчувствам - успя ли да се примириш с прецакването или? Пробвай във Враца - като сложат БГ номера един път после нямаш грижи.