Jogo_1 написа:Има разлика, но не знам каква точно, май беше нещо в изпускателните колектори но може и да те лъжа.
По спомен електроникатаІедната беше на Сименс,а другата на Магнети Марели...
Jogo_1 написа:Има разлика, но не знам каква точно, май беше нещо в изпускателните колектори но може и да те лъжа.
hooligan_sk написа:Zeroday написа:Колеги Рено Сценик - 1ца 2 фаза - 2003 1.6 16в или , 2ка от 2004-5 пак 1.6? Имат ли някаква съществена разлика освен външния дизайн ? Разлика в разхода ? Казаха ми да бягам от автомати и стъклен покрив..
Някой има ли идея за често срещани проблеми ?
Да колега, има доста разлики между 2та модела. Сценик 2 си е качествено нов модел, много по-сигурен, по-комфортен и тн. За да не съм голословен - дядо ми има сценик '98, вуйчо ми '04. Все едно да сравняваш голф 2 с голф 5 е
kris11 написа:Нито лек автомобил нито е ван. Уж ван пък с 5 места. Уж автомобил пък високо и неустойчиво.Като се прибави и факта че е френско п-во , не е за препоръчване.Дори и с навтоматична скоросдтна кутия воя като на ярмомелка е често срещано явление.Познат с авт .ск.кутия смени за 3 г 2 броя сега е на път 3 т6ата кутия.
hooligan_sk написа:.. но се купува като топъл хляб, както и Сценика. На много хора, особено по-възрастни им е нужна високата позиция, но не им е нужен трети ред седалки или пък мястото на 5 метров ван.
hooligan_sk написа:Хмммм на стария сценик(98г) му сменяхме рейката, новия няма грижи. И нещото което трябва да е табло си му бачка вече половин година, но ако не си обърнал внимание - това е модел без функционален оборотомер. Има една скала колкото да видиш дали си на 2000 или на 4000 оборота и толкоз. Остава си висок автомобил без конкуренция в цената, но преценявай добре. Не случайно струва колкото Г4
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 55 госта