Luciano написа:Със здраве да си го караш.
Дай Боже всеки му да се двоуми за коли от по 100 000+

Хора, опомнете се!
Колите далеч не са 100 000+, а и нямат никакво значение. Важен е човекът /кво беше, лесно ми е да го пиша/.
Аз съм си като всички хора, ходя до тоалетна и не правя по-различни неща от другите. И аз греша, и аз си имам проблеми...
Имането е преходно нещо, днес имаш утре нямаш.
Ако ще ви "стане по-леко", ще ви споделя. Колата ще е на шефът ми и чак след 5 години, ако му "служа вярно" ще ми я "подари". Ще и плащам само данъци, каско и технически консумативи.
Не забравяйте, имам два голфа. 20 годишен голф 3 и едно невероятно голф кабрио 3 на 17години. Карам си ги с кеф всеки ден, и за сега, имат в пъти по-голяма стойност от бъдещата ми кола. Вложил съм доста ръце, сърце, имал съм невероятни преживявания с VW-тата ми.
Възнамерявам, да си карам и голфовете - НЕ МИ СЕ СМЕЙТЕ!/оставям си в този форумн, нали/
Пасата не успях да го покарам и усетя! Само влязох вътре. Ееее, не е моята кола, някак е м/у "малка" спортна лимузина и голяма баш лимузина - ни риба, ни рак (мое мнение). По-скоро, ако нещо надъртея след доста години, ще си взема БМВ 7ца с много екстри и малък двигател (на старо, знам ли).
Имах няколко разговора с търговците на VW (не видях переспективите, дето виждам в Опела). Пасата както ви споделих, ми е "тежък", автоматик е, а аз искам ръчка. И най-важното, за мен пасата е кофти кола за тунинг, не че е невъзможно, но не е моята кола, оназ дето по-късно желая да попрепипам.
Не съм поствал темата за да се правя на интересен, или да търся показност. Търсех човек с впечатления от тези автомобили.
Още нямам регистрация в Опел форум

/ по някое време, към края на годината ще се регистрирам, може би/
Мисля, се получи готина тема с интересна дилема, за мен няма еднозначен избор. Въпреки че, АЗ избрах Опел
Благодаря ви