Няколко марки дизелови автомобили 1.9 от 2500 до 3500 лв?

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Re: Колеги пред голяма дилема съм, моля за мнение на автомобили.

Мнениеот stefan4o » Сря 04 юли 2012 23:12

forski написа:
Aбе човеко, я си карай Джетата и не се занимавай с глупости, явно не си готов за нищо по-добро от нея, то ващо голяма любов голямо чудо!
Хората по-десет автомобила смениха и забравиха ти още с тая сто годишна щайга се вайкаш, чак линкове,цени, сравнения :screwy

Ако обичаш да не ми даваш наклон и да не ми държиш сметка за какво съм готов и какво не, става ли? :beer Когато те попитам как да си харча парите тогава давай мозък. Като ти гледам гаража не си прокопсал кой знае колко повече от мен, че чак и ирония отиваш да раздаваш :screwy
А дали тия цени са истински или не - всеки сам да си прецени. Вземи си представи, че не всеки има възможност да си пазари от ебай.цом :idea:
Пък това, че не се развалят ама хич не ми се коментира. Приказвайте си ги тези глупости в самурайските форуми и се лъжете на по бира и кебапчета mhihi
Като си много сигурен, че не се развалят би ли се навил да завериш договор за покупко-продажба с допълнително споразумение или клауза към него, която дава гаранция на новия собственик, че колата няма да се развали и ти да поемеш разноските по ремонта и рез.части? Говорим примерно за твоята Мазда, гледам, че и ти си я обичаш, също като мен mhihi Ако измислиш хубава цена и помислиш над предложението ми за гаранцията, може пък и да размисля и да дойда да ударим по един подпис, а? Така и двамата ще сме доволни - аз ще карам здрава и неразрушима кола, а ти ще имаш свежи пари за друга, с която да не те погребат mhihi

Последна промяна от stefan4o на Сря 04 юли 2012 23:41, променено общо 2 пъти.

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Мнениеот lion_heart002 » Сря 04 юли 2012 23:23

Глей ся,никой не казва,че японските коли не са добри! Добри са,ама докато не изгният като дъска на дъжд.Дървени са и лично за мен а и за много други хора,не си заслужават.Само като човек погледне окачването на повечето,което като здравина е подобно на форд ескорт и ти става ясно! От ясно по-ясно. Не е и като да не сме имали японки. Я виж моята японка пред 5 години къде свърши и заради какво?
Понеже са много хубави,отпред се сетили да сложат антикорозионна защита,отзад-нанайси!!!

http://nissanbg.com/forum/viewtopic.php?t=11216
Това е колата в състоянието в което отиде за желязо,поради 2 дупки в праговете,а преглед тук не се минава така!
Повече японка-не благодаря!
На годините на твоята мазда беше тогава(12 годишна)! И да,факт е,че частите за японските са по-скъпи.Дори и тук на острова е така. Но нали се сещаш,че на нас,нормалните хора ни е по-удобно да влезем в магазина и да си купим а не да поръчваме части от щатите и да ги чакаме със седмици??? Понеже виждаш ли имало на нормални цени ама били на задника на географията частите... Имам приятелче с хонда тук,затова я и продава сега,поради евтините части и понеже не се чупи! Някой да иска акорд 2.0 бензин за 1300 лева 97-а? А специално за джетата на Стефан,просто няма какво да се каже.Колата е уникална и още много хляб има в нея,но човешкия стремеж към нещо различно,може и да го накара да сглупи.Не се обиждай,но когато неговата джета ще бъде още цяла,твоята мазда отдавна ще живее втори живот като хладилник някъде по северна корея,също като моя Нисан! Без лоши чувства,мита с хубавите японки за хората дето не са имали може да ги запазите... На всеки се случва да се найграе с японско,няма да купиш пак японска кола,повярвай ми! Казва ти го човек който бая коли е покарал и продал... За проблемите с ел оборудването,като цяло бедното оборудване,лошата шумоизолация,дървената противна пластмаса отвътре,падащите уплътнения по вратите и други такива дребни неща мисля,че няма смисъл да споменавам... Конкретно може би в тази мазда не са толкова силно изразени,но японките са един дол дренки,моторите и трансмисията хубави и оттам нататък,окачване,купе и интериор-пълен леш! :beer

Последна промяна от lion_heart002 на Сря 04 юли 2012 23:55, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Сря 04 юли 2012 23:29

Ще помоля да се спазва добрия тон!

Потребителски аватар
kacarov_dupnitsa
Автомобил: Ауди А6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacarov_dupnitsa » Чет 05 юли 2012 10:34

До последно се колебах, между Мерцедес Ц180 и това Рено, гледахме много автомобили, все пак сме в Дупница, но нали знаете че всичко си личи и по интериора, и външно на автомобила, за това взех Реното, дано не съм направил грешен избор, да другото е Мерцедес, беше 97-а година със заводска газова, но и частите са и Мерцедес, ще кажете, ама не я правиш всеки ден, така е, незнам но ми писна от голями коли, а и все пак съм на 23години. :).

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Чет 05 юли 2012 10:47

Карай я със здраве, колега. Гледай скоро да не ставаш семеен, че ще трябва да я сменяваш :beer
При толкоз дърти коли е по-важно състоянието, отколкото марката :wink:

Потребителски аватар
kacarov_dupnitsa
Автомобил: Ауди А6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacarov_dupnitsa » Чет 05 юли 2012 10:57

Мерси колега, все пак ще си имам стикери на VW :), точно за състиянието имах впредвид.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”