Мнение за Рав 4
Мнение за Рав 4
Здравейте колеги,знам че не е много за тук този въпрос, но какво е мнението Ви за Тойота Рав 4 дизел около 2003г., защото мисля да купя някакъв градски джип.Знаете ли някакъв майстор или сервиз в София, където да я закарам за проверка.
- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Re: Мнение за Рав 4
Има си Офф топик - автомобили за такъв тип питания, иначе поне упомени за какъв Рав става дума, от кои години 

- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Питай админ Добрин, той май караше раФче преди време. По всяка вероятност ще ти преместят и темата, не е за тоя раздел.
Иначе успех с Жипката
Иначе успех с Жипката

- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
знам че имат проблеми със спирачните дискове..сменят се на всеки 10 хил. км., на повечето е така
п.п. Корекция - това е дефект при следващия модел Рав, не съм забелязал че авторът пита за равка от 2003 г.
п.п. Корекция - това е дефект при следващия модел Рав, не съм забелязал че авторът пита за равка от 2003 г.

Последна промяна от Nikkolay на Пет 05 окт 2012 12:44, променено общо 1 път.
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Добрин караше следващата генерация. Аз съм карал такова равче, само че бензиново-2,0 150 коня. Мнението ми общо-взето не е особено добро за този автомобил. Лично на мен ми беше тясно. Беше отчайващо неманеврен. Вървенето не ме впечатляваше особено. Системата 4Х4 съще не ми харесваше, защото не е с отделен лост. На пътя не стоеше особено стабилно. Иначе сравнително здрав, нямаше и проблем със спирачни дискове. Само за града става. Тук размисълът ми е дали си заслужава цената и разходите по поддръжката за това което предлага.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”