Ситуацията точно наподобява и потвърждава вица за форумите по света - питаш в български форум и ти обясняват колко си тъп, че си попитал. Най-добре да бяхте посъветвали човека да си хвърли парите на вятъра, защото така или иначе колата е пълна загуба на пари, понеже се чупи още само докато я погледнеш.
А, по темата - аз не бих взел Ауди А6 С6 преди фейслифта, заради грозната задница и твърде дългият нос - при фейслифта има доста малки, на пръв поглед незабележими промени, които обаче променят цялостната визия и то с много. БМВ-то без М-пакет изглежда твърде обикновено, но визията определено ми допада повече от Аудито. Ако четеш в Ауди и БМВ форумите, то напълно ще се откажеш, понеже там изкарват всеки миниатюрен дефект като ахилесова пета. За БМВ не съм чел, но поне за Ауди се пише за дефектни колектори, турбини, дюзи, които се срещат при единиците над 400 000км.
BMW E60 vs Audi C6
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: BMW E60 vs Audi C6
Благодаря за мненията колеги,
Везните клонят към бмв, и от прочетеното за ауди нещата не се променят много. Освен красивия интериор и екстериор (поне за мен) друго за което да се хване човек няма.
Надявам се скоро да имам възможност да покарам и е60 за да имам база за сравнение...
Та благодаря за мненията отново, ако преценят екипа може да заключва.
Поздрави
Везните клонят към бмв, и от прочетеното за ауди нещата не се променят много. Освен красивия интериор и екстериор (поне за мен) друго за което да се хване човек няма.
Надявам се скоро да имам възможност да покарам и е60 за да имам база за сравнение...
Та благодаря за мненията отново, ако преценят екипа може да заключва.
Поздрави
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Спри на първата бензиностанция и си купи един ауто билд за 2лв, актуален е до сряда включително. Има хубава статия за Е60 530Д. Предимства, недостатъци, дефекти 

- Amtela
- Автомобил: Lexus IS220d 2010
- Двигател: 177hp
Аз бих купил Е клас седан 4 Матик фейслифт 2008г. по възможност Ево изпълнение. Уникален автомобил!
Е 320 Ево 4 Матик 2008г. седан черна перла - бъка и от елегантност и от лукс и от престиж и от класа и от бързина и от качество на изпълнението. Само за Лексъс Джи ес 350 или 450Хб. 2007г. може да каже същото - трета няма!
БМВ 5-ца 2005г.-6г. и Ауди А6 2005-6г. само като им видя големите грозни врътки тип капачки от бира/безалкохолно и ще повърна!
Е 320 Ево 4 Матик 2008г. седан черна перла - бъка и от елегантност и от лукс и от престиж и от класа и от бързина и от качество на изпълнението. Само за Лексъс Джи ес 350 или 450Хб. 2007г. може да каже същото - трета няма!
БМВ 5-ца 2005г.-6г. и Ауди А6 2005-6г. само като им видя големите грозни врътки тип капачки от бира/безалкохолно и ще повърна!
- Ikov_VR
- Автомобил: Vw Passat b5.5
- Двигател: AVF
- Контакти:
Amtela написа:Аз бих купил Е клас седан 4 Матик фейслифт 2008г. по възможност Ево изпълнение. Уникален автомобил!
Само дето тоя Бенц от тая година е с минимум 8000 отгоре

И двете коли са добър избор, основно изходно положение и за двете коли е състоянието. Преди година се колебаех точно между въпросните два автомобила, като гледах не малко автомобили. В ниския ценови клас не можах да избера нито от едната, нито от другата марка, всички бяха кошници, разбираемо. В крайна сметка взех 5ца, почти година от тогава съм минал само с първоначалното обслужване. Като проблеми колегите са изброили за аудито, аз ще добавя, че не съм чувал много случай за проблем с дюзи на бмв, а повече на ауди. При бмв-то имаш също проблемен колектор ако е преди фейс лифта и кекава рейка. Зимата, от опит мога да кажа, че имах ядове, колата ми е с по-ниско окачване и лесно в условия на коловози лягаше по корем и до там, отделно пострадаха и корите под двигателя. На аудито е плюс, че всички 3-ки са куатро, което за зимата е добре, но е свързано и с по висок разход. Не съм напълно убеден кой от двата автомата на ауди или бмв е по-слаб, но при положение, че взимаш кола от бг, с трудно доказуем пробег, тествай внимателно и в двата случая не е малко пари(ремонта). Има компетенти хора и за двете марки, ако набележиш нещо обстойна диагностика и се надяваш на по-малко изненади.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”