Молба към колеги за оглед на кола в София .

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
samo_pechka
Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
Двигател: V-twin 2002 + R4 1989

Молба към колеги за оглед на кола в София .

Мнениеот samo_pechka » Пон 22 окт 2012 8:48

Здравейте колеги . Търся си А4 куатро за всеки ден . Пообиколих доста и се нагледах на "перфектни " коли ,на "малко" км с "чудесни" снимки и състояние ... а реалността е maikomila .Просто.... не'ам думи да опиша как се разнасям из цяло БГ в търсене на подходяща и читава кола . Чак вече ми омръзна :twisted: Сега по темата : в мобайла има следната обява : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=7v7ls3 . Моля колеги в близост ,да погледнат колата на "живо" как е и да ми споделят ( може и на лично), дали си заслужава да измина малко над 700 км (отиване и връщане) за оглед. Благодаря предварително.

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Re: Молба към колеги за оглед на кола в София .

Мнениеот Dead man » Пон 22 окт 2012 19:40

Мога да ти свърша работа... :да:

Пиши ми на лично да се разберем кое как... :deal

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Вто 23 окт 2012 9:54

Ако е на горубляне нямаш проблем да мина да я видя/щракна.
Само от сега ти казвам да не се връзваш на "сервизната книжка" дето са сложили в обявата :063:

Потребителски аватар
Soze13
Автомобил: Passat B5
Двигател: APR

Мнениеот Soze13 » Вто 23 окт 2012 10:38

Според мен тези пари са много, дори да е в добро състояние.

Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Мнениеот dlug » Сря 24 окт 2012 13:16

Аз само като видя обява с големи букви да хвали колко е добра колата вече имам едно на ум. Да не говорим че ксенона не е фабричен. Само като гледам снимките съм убеден, че няма да ми хареса (особено за тази цена)

Потребителски аватар
Special mk3
Автомобил: Vw Golf Mk3
Двигател: TDI
Контакти:

Мнениеот Special mk3 » Сря 24 окт 2012 13:22

хубаво и евтино няма колеги !

Потребителски аватар
KadROo
Автомобил: VW Vento
Двигател: 1Z 1997

Мнениеот KadROo » Сря 24 окт 2012 13:25

Италиански кенеф със сервизни документи ??? :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Сря 24 окт 2012 13:51

KadROo написа:Италиански кенеф със сервизни документи ??? :Mr Green Fun

:shock :shock И що пък да не ?
Шофьорската седалка е шита, пък и италианските снимки няма снимано вътре в купето, което означава че вътре е имала забележки. Като гледам е купена от автосалон в Италия (ако италианските снимки са на същата кола де) и като гледам е била наредена на първа линия което означава че сигурно не е била в трагично състояние. Може да се погледне според мен :roll:

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Сря 24 окт 2012 13:51

Jetta Sport написа:хубаво и евтино няма колеги !

Така е. Пусналият обявата е подчертал изрично, че това е кола за ценители, затова е такава цената явно :Mr Green Fun mhihi

Потребителски аватар
Soze13

Мнениеот Soze13 » Сря 24 окт 2012 14:24

Как пък на тия мърльовци се интериора не им е на фокус :beat_butt2 Заради такива обяви преди два месеца обиколих 20 автокъщи и нито една кола не отговаряше на състоянието от снимките! :evil: Колкото и да го е пазил жабара, 7600 за 12 годишно Б5 са с 3000 повече от реалната цена. Колега, на твое място бих загубил още време и нерви и бих взел нещо за толкова колкото струват тези коли вече и за разликата ще го докарам по мой вкус. Поне ще съм сигурен, че е оправено.

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Сря 24 окт 2012 14:37

Soze13 написа:Как пък на тия мърльовци се интериора не им е на фокус :beat_butt2

Защото снимат с телефон или в най-добрия случай с евтина сапуниерка и вътре им иде тъмно.

Потребителски аватар
samo_pechka

Мнениеот samo_pechka » Сря 24 окт 2012 19:56

Почнах вече яко да се разколебавам и за тази кола :( .....Германец кат' каже : колата е мн.запазена , и тя наистина е такава , но тука : всички са "перфектни" , от "сервизи" на Ауди и алата -балата. При последния оглед на кола преди 5-6 дни в Габрово ,питам го кат' човек по тела: колата ръжда има ли ? Отговор : бе ти по Ауди ръжда виждал ли си ?! mhihi Хвали я, супер е, със сервизна кн. и т.н. ... викам си айде - да видим колата.Отивам ..малии един ку...к maikomila .Вратата му ще "падне", ръжда по ръбовете отдолу на вратите, ама много, ръжда по шасито , луфт отвсякъде , "отлепена" тапицерия, салон - айде няма да кажа, пребоядисвана ,блъскана , абе кола на поне 400 к.км . Да "погледнем" сервизната книжка - гледам : водена до края на 99 г, пък колата е уж 2000 mhihi- явно си имат там една която я "местят" от кола на кола. Ето ви линк към нея http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=10f880 Досега нито една кола не съм си купувал оттук от Бг , ходил съм на огледи и все съм се отчайвал .Колкото съм имал - все са отвън . Май и това куатро дет' си го търся , и то ще е отвън :D Вчера един френд си купил (без да ме вика за оглед и помощ- просто не се е сетил за мен) Пасат Б5 4х4 от Варна . Казах му ,че се е прее.карал със колата , че и 600 лв са му взели в + за смяна на ремъци и масло - погледнах ремъците - те стари едвам се четат надписите , абе ...

Потребителски аватар
Soze13

Мнениеот Soze13 » Сря 24 окт 2012 21:11

Съвсем скоро минах по твоя път колега, дори търсех същите неща като тебе. Да не те отчайвам, но обиколих много автокъщи, като вариант за нещо извън България нямах, поради липса на време. Поне при мен се случи съвсем случайно и беше буквално "любов от пръв поглед" въпреки нещата, които изкочиха в последствие за правене. За това съвета ми е, ако си приготвил около 8к за кола, си намери нещо в прилично сътояние на добра цена и останалите ги похарчи да го стегнеш. Кефа да си докарал колата в добро състояние и да си сигурен, че е така, не може да се замести с това да изсипеш една кофа пари за нещо излъскано и парфюмирано за продан и да разчиташ, че не са те метнали.

Потребителски аватар
samo_pechka

Мнениеот samo_pechka » Сря 24 окт 2012 21:21

Soze13 написа:.. Кефа да си докарал колата в добро състояние и да си сигурен, че е така, не може да се замести с това да изсипеш една кофа пари за нещо излъскано и парфюмирано за продан и да разчиташ, че не са те метнали.

:да:

Потребителски аватар
samo_pechka

Мнениеот samo_pechka » Пон 29 окт 2012 13:42

Такаа... оказа се ,че няма да е колата, която ще е моя mhihi Благодаря мн. на колегите, които се отзоваха и специални благодарности към колегата Dead man :bowdown Предлагам темата за :lock:

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”