Голф 5 мнения
-
- Автомобил: Audi A3
- Двигател: AHF 2000
Голф 5 мнения
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=11sux2 това е колата колеги аз така или иначе тия дни ще ида да я погледна, но все пак ако някой може да изкаже мнение ще съм много благодарен
Последна промяна от lambo_sl на Пон 29 окт 2012 16:26, променено общо 1 път.
- Special mk3
- Автомобил: Vw Golf Mk3
- Двигател: TDI
- Контакти:
Re: Голф 5 мнения
Голфа е много приличен само малко малко по големи джанти и си ти.
Единствено вътре не може да се разбере читав ли е но трябва да се погледне преди да говорим.
Успех
Единствено вътре не може да се разбере читав ли е но трябва да се погледне преди да говорим.
Успех

-
Има си навигация колата джантите наистина не ми харесват но тва е поправимо. Само незнам тия брони дали са оригинални или някой ги е правил
- Soze13
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: APR
Мое мнение, но само като прочета "тунинг" и бягам от тази кола без да я поглеждам повече.
Да си я направиш ти - ОК, но да купуваш упражненията на някой, още повече този голф е докаран точно до пернишки образец за красота.
...ти си знаеш, тук според това което знаем и виждаме, можем само външен вид да обсъждаме.
Да си я направиш ти - ОК, но да купуваш упражненията на някой, още повече този голф е докаран точно до пернишки образец за красота.

-
Попринцип и аз така разсъждавах, но видях че колата е докарана така от Белгия защото така пише на момерата. Според мен си заслужава да се види
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Темите в този раздел не се повдигат
А и като цяло като търсиш съвети, поне дай повече информация за автомобила:
1. С кой мотор е този голф?
2. Какво очакваш да получиш като информация така по обява, без да е гледана на живо колата?
3. Ти каква кол си търсиш?

А и като цяло като търсиш съвети, поне дай повече информация за автомобила:
1. С кой мотор е този голф?
2. Какво очакваш да получиш като информация така по обява, без да е гледана на живо колата?
3. Ти каква кол си търсиш?
Не ми харесва как е нашарена, найстина го докарва до перник стаил.
Собственика е малоумник - на снимките отвътре се вижда как е забил ароматизатор тип борче в централната духалка....
Нещо със снимките не е както трябва - тия отвътре са откогато е била с чужди номера и са супер зле. Аз ако тръгна да продавам тая кола за толкова пари, поне бих се помъчил да я снимам ясно от вътре, освен ако нещо не ми пречи да го направя...
Собственика е малоумник - на снимките отвътре се вижда как е забил ароматизатор тип борче в централната духалка....
Нещо със снимките не е както трябва - тия отвътре са откогато е била с чужди номера и са супер зле. Аз ако тръгна да продавам тая кола за толкова пари, поне бих се помъчил да я снимам ясно от вътре, освен ако нещо не ми пречи да го направя...
-
Искам да чуя мненията на хората от форума. Не очаквам вървеж от тази кола, тъй като моето ауди е докароно до 170 коня. Просто искам да взема нещо по-ново с 4 врати и да бъде дизел 100%. Насочил съм се към 1.9 ТДИ защото хората не говорят добри приказки за 2.0 ТДИ
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Щом търсиш мнения по принцип - моля разгледай тази тема:
viewtopic.php?f=5&t=255975
Все пак няма смисъл да се пускат постоянно нови и нови теми с една и съща тематика, където да се пишат едни и същи неща.
viewtopic.php?f=5&t=255975
Все пак няма смисъл да се пускат постоянно нови и нови теми с една и съща тематика, където да се пишат едни и същи неща.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”