Избор Golf MK4 1.9 TDI 110кс - Ibiza Cupra 1.8t 20VT 180кс

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Избор на кола

Мнениеот icoico » Пет 02 ное 2012 10:38

Koko95 написа:
samo_pechka написа:На кое име ще е колата ? Щото ако си "пресен" шофЕр , застраховката ще е еб@ти цифрата при тея коне- може да мине цената на колата :!: предполагам ,че ще е с испанска рег. или?
Тук няма такива простотий с застраховките за млади шофьори. Разбирасе че ще е с испанска регистрация....

Моят испански е отчайващ, би ли ми попревел това?

http://www.asesorseguros.com/seguros-de ... a-jovenes/

Потребителски аватар
samo_pechka
Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
Двигател: V-twin 2002 + R4 1989

Мнениеот samo_pechka » Пет 02 ное 2012 13:56

mhihi Бе и аз съм зле с Хиспанския , ама ..добре ,че е гугъл-преводача :Mr Green Fun .Както и преди казах-застраховката ще е ..цифра !Айде да сметнем 180 магарета по ... нам колко си, умножено по 400% :063: Май ще "купим" още един GTI :beer

Потребителски аватар
Koko95
Автомобил: MK4 TDI
Двигател: ATD

Мнениеот Koko95 » Пет 02 ное 2012 13:58

BuRnInGSouL написа:Абе пич , ти още книжка не си зел мислиш кое е по-бързо и кое е по бавно ... Даже и 110 к.с. са много ... :dummy: :dummy:

Колега това че нямам книжка не значи че не карам кола :) . Няма нужда да обеснявам от кога карам и какви са ми целите. Не ми се дават суми за коли под 100 коня след като за почти същите пари има коли като ибизата 180кс и така нататък. :beer
icoico написа:Моят испански е отчайващ, би ли ми попревел това?

http://www.asesorseguros.com/seguros-de ... a-jovenes/

Главно пише че на повечето застрахователни компании застраховките са им до 400% по скъпи за шофьори между 18 и 25 год. . Това не го бях чел scare Не пречи щом стой така въпроса без проблем ще се регистрира на името на майка ми . :)

П.П. Очаквам предложения за коли и още мнения. Не съм пуснал темата за да ми се "карат" като колегата @BuRnInGSouL

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”