Привет на всички. След дълго служене на моят стар роб (голф 3, 2Е) дойде момента, в който да се разделя с него, което вече е факт.
Спрял съм се на бора комби бензин. Задължително ще бъде монтиран ГИ. Спрял съм се на този автомобил http://www.cars.bg/u213659. Всеки, който има мнение за конкретния избор бих с удоволствие го прочел.
Поздрави.
Мнения за една бора.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Мнения за една бора.
Колата изглежда доста запазена. Предполагам, че 5-те цилиндъра малко ще оскъпят ГИ, което не е нещо особено фатално. 2.0 115к.с. също е нелош мотор, по-добре гледай конкретната кола, година, екстри, състояние. Конкретно тази изглежда добре, но на снимки, не винаги обаче те показват реалното състояние, историята помни и разочарования.
- Special mk3
- Автомобил: Vw Golf Mk3
- Двигател: TDI
- Контакти:
Състоянието на колата ми се вижда много добро.
запазен интериор
без фрапиращи външни забележки имала е забележка отдолу под лайстните от лявата страна цвета изглежда малко по тъмен,но може и да е светлината.
Снимки на двигателя няма
Като цяло имам познати с V5 и са много доволни и аз ги харесвам като двигатели.
Заслужава си и цената е приемлива за кола от Швейцария.
запазен интериор
без фрапиращи външни забележки имала е забележка отдолу под лайстните от лявата страна цвета изглежда малко по тъмен,но може и да е светлината.
Снимки на двигателя няма
Като цяло имам познати с V5 и са много доволни и аз ги харесвам като двигатели.
Заслужава си и цената е приемлива за кола от Швейцария.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Абе подозрително евтина тая Бора!?Тия дена ми даваха 3 000лв за мойто Пасат,ама си викам,кво ше зема!Некой нов кошер,иначе ей това ми харесва http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=142k2s
Интересното е,че преди 1-2 месеца тая кола беше на 5 800лв.Е нали се казва,че колите били поевтинели,хубавото си държи цена!
Интересното е,че преди 1-2 месеца тая кола беше на 5 800лв.Е нали се казва,че колите били поевтинели,хубавото си държи цена!
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”