Най вече ме интересува нещо повече за този мотор 101 к.с.?
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11351782771088860&f1=details&slink=16dia7
Мнението за тази кола? Golf 4
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Re: Мнението за тази кола? Golf 4
Мотора е рядко срещан.. Има писано в форума за този мотор.. Като цяло автомобила си заслужава тези пари (според мен) но може още да се смъкне от цената... 

Ами това е 1,9 TDI помпа дюза, най-слабата модификация, водят я 74kW и минава на ниския данък.
- Vag_activator
- Автомобил:
- Двигател:
Изглежда читава,това за цената....може и да не слезне надолу!
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
ТДИ от 2000г да е комън рейл!?
Тоя нещастник не знае кво продава.По-далече от такива глупаци.Преди време колега ме помоли за оглед на 1 бр. Поло СДИ-по обява.Ми то си беше чисто ТД-е.
Пък и цена извади,баси скъпчията,кво си мисли,че продава!

Тоя нещастник не знае кво продава.По-далече от такива глупаци.Преди време колега ме помоли за оглед на 1 бр. Поло СДИ-по обява.Ми то си беше чисто ТД-е.
Пък и цена извади,баси скъпчията,кво си мисли,че продава!
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
За типът двигател има писано във форума. Използвай търсачката с търсене за: ATD
Моторът е помпа-дюза.
За конкретния автомобил няма как да се помогне през интернет. Обаждаш се, говориш, гледаш на място с някой технически грамотен, водиш си записки, след това идваш тук във форума и питаш кой открит проблем колко би ти струвал да се оправи и лесен ли е за отстраняване.
Другото са празни приказки
Моторът е помпа-дюза.
За конкретния автомобил няма как да се помогне през интернет. Обаждаш се, говориш, гледаш на място с някой технически грамотен, водиш си записки, след това идваш тук във форума и питаш кой открит проблем колко би ти струвал да се оправи и лесен ли е за отстраняване.
Другото са празни приказки

На едната снимка на предните седлаки ми се видя, че е полу-кожа, дето му викат. А то такъв салон в Г4 няма, така като помисля. Явно седалката е била скъсана, зверски, и са я "оправили" като са я окантили с кожа. Погледни го това.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
И още една подробност - автомобилът е регистриран в България преди поне 6 години - според този сайт: http://eisoukr.guaranteefund.org/ - има гражданска отговорност тук поне от 14/11/2006.
Това дали е добре или зле е трудно да се каже, но поне можеш да попиташ собственика какво ще каже...
На мен така искаха да ми продават един доста евтин пасат 5.5 Highline, уж от скоро в България, а се оказа, че е тотална гробница, карана доста години тук и настоящият собственик я беше получил като бартер за доста по-скъп автомобил - чудеше се как да се отърве от нея и се правеше, че не знае, че е карана тук...
Впрочем - още се продава - аз го гледах август - ето линк - на снимки перфектен, на живо ужаст - масло в антифриза, очукана, не си знае километрите, с безброй дребни забележки, а иначе цената за хайлайн и 4x4 е доста добра...
Кола по снимка не се избира 
Това дали е добре или зле е трудно да се каже, но поне можеш да попиташ собственика какво ще каже...
На мен така искаха да ми продават един доста евтин пасат 5.5 Highline, уж от скоро в България, а се оказа, че е тотална гробница, карана доста години тук и настоящият собственик я беше получил като бартер за доста по-скъп автомобил - чудеше се как да се отърве от нея и се правеше, че не знае, че е карана тук...
Впрочем - още се продава - аз го гледах август - ето линк - на снимки перфектен, на живо ужаст - масло в антифриза, очукана, не си знае километрите, с безброй дребни забележки, а иначе цената за хайлайн и 4x4 е доста добра...

- Ikov_VR
- Автомобил: Vw Passat b5.5
- Двигател: AVF
- Контакти:
Тоя голф е бил на 204000 ама не се знае кога. Тази седалка с кожа,която дори е износена и тоя волан говорят за най-малкото 300 000 + , за мен тази кола дори не си заслужава огледа.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Колега,преди 2 месеца във Враца се яви една такава с АТД двигател.На 86 000км,търговеца си я докара от Германия,не знам дали се продава.После се чу нещо,че май и търси около 8 000лв.
Имаше коментари,че за тия пари Голф 5 вече се намира.Но тази кола е просто уникално запазена.Vlad 777 беше споменал за някакъв Пасат Б5.5 на 150 000км и бил като от шоурума.Та тая е същата,а за 101 коня тегли доста добре!
Имаше коментари,че за тия пари Голф 5 вече се намира.Но тази кола е просто уникално запазена.Vlad 777 беше споменал за някакъв Пасат Б5.5 на 150 000км и бил като от шоурума.Та тая е същата,а за 101 коня тегли доста добре!
Човека бърка дори горивната система на двигателя - Помпа-дюза и Комър рейл. От там нататък няма какво да се гледа, според мен.
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Пълно е с коли - не се занимавай с тази конкретно ..... продава я невежа ..... и колко от това в обявата е истина не се знае !!!!
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”