Защо си купувате VW? Аз за себе си знам...

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: Защо си купувате VW? Аз за себе си знам...

Мнениеот nosex » Чет 29 ное 2012 17:20

2006г си взех първата и единствена кола досега - поло 2F AAU,91г., 45к.с. за 2000лв. със строшени скорости, внос от Австрия -толкова пари имаше. Е, не съм нито очарован, нито разочарован. Оставяла ме е един път засега в София, не е безпроблемна кола, т.е. да сменяш само консумативи... доста парички набих в нея за 6 години и 60000км., почна да гние яко, ама все пак наполовина съм доволен от кошницата. И досега ме вози, обаче мине се - не мине някой друг месец и айде нещо се обади за смяна, но все пак е на 21 години и 300000км по километраж...
В момента се оглеждам за комби около или по възможност след 2000г, но няма да е VAG тъй като държат нереално високи цени, а повече от 2500лв. за 10++ годишен кофтор няма как да дам.

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Чет 29 ное 2012 17:24

nosex написа:2006г си взех първата и единствена кола досега - поло 2F AAU,91г., 45к.с. за 2000лв. със строшени скорости, внос от Австрия -толкова пари имаше. Е, не съм нито очарован, нито разочарован. Оставяла ме е един път засега в София, не е безпроблемна кола, т.е. да сменяш само консумативи... доста парички набих в нея за 6 години и 60000км., почна да гние яко, ама все пак наполовина съм доволен от кошницата. И досега ме вози, обаче мине се - не мине някой друг месец и айде нещо се обади за смяна, но все пак е на 21 години и 300000км по километраж...
В момента се оглеждам за комби около или по възможност след 2000г, но няма да е VAG тъй като държат нереално високи цени, а повече от 2500лв. за 10++ годишен кофтор няма как да дам.

Колега, след като си купиш комбито след 2000та година на цената на Г3, бързо ще разбереш защо цените са такива :beer

Потребителски аватар
KadROo
Автомобил: VW Vento
Двигател: 1Z 1997

Мнениеот KadROo » Вто 11 дек 2012 13:49

Първата ми кола беше Голф 2 1,6 дизел... Супер яко куче нямаше умиране :Mr Green Fun Всеки ден лампата на температурата премигваше :mrgreen: :mrgreen: ама не мре и не мре :Mr Green Fun Каретата тракаха ,гуми въртях не се къса и не се къса :Mr Green Fun :Mr Green Fun И разбрах , че няма да мога да го убия и го продадх и си купих Голф 3 1,9 дизел :mrgreen: ееее то какво стана него пък хептен не можех да убия :mrgreen: какво ли не му причинявах и на него.... Абе не мре.... Продадох го ,защото ми носеше лош късмет май... :mrgreen: И какво направих след това... Ами купих се Пежо 306 1,9 дизел - майчице мила... Най - голямата грешка в живота ми :063: :063: Бързо я разкарах и Вече съм горд собственик на TDI :beer Мисля , че и него няма да мога да убия mhihi Яко ми е да карам VW и не харесвам BMW като всеки втори циганин... Мечтата ми е Голф 2 GTI и някой ден ще я постигна :012: И ще си стои в гаража ,а аз ще си карам Мерцедес heavy metal zork

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”