Покупка и докарване на кола от Италия с автовоз

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Покупка и докарване на кола от Италия с автовоз

Мнениеот Matematiks » Съб 08 дек 2012 7:56

Здравейте колеги,

някой докарвал ли е скоро кола от Италия с автовоз? Разбрах за цени около 400 ойро.

Чудя се тигрите с платформите от северозападна България колко ще ми вземат-колата се намира в Торино :mrgreen: това е най-удачният вариант според мен :roll:

Всякакви идеи са добре дошли.

Обмислям и варианта немски номера,но е много кратък срока на номерата и трудно би се реализирал .Иначе е говорено с продавача и на ход няма как да стане от частно лице от Италия.

Поздрави :019:

Потребителски аватар
stinbg
Автомобил: Passat B6
Двигател:

Re: Докарване на кола от Италия

Мнениеот stinbg » Съб 08 дек 2012 8:30

Колега не знам как ще извадиш немски транзитни номера на кола която не е в Германия :? Ако все пак имаш такива възможности срока съвсем не е кратък - за червени номера мисля беше 6 месеца максимума (или 3 месеца) а за жълти 5 дена е минимума, а максимума не го знам (поне 10), но при всички положения, ако караш с повече от 20 км/ч ще ти е достатъчен. Не ти препоръчвам жълти номера за да не ви приберат с автомобила на някоя граница (Сръбската примерно).

Потребителски аватар
dnn
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dnn » Съб 08 дек 2012 8:39

ще използвам темата на колегата, аз пък искам да докарам кола от милано продавача е автокъща

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Съб 08 дек 2012 8:44

dnn написа:ще използвам темата на колегата, аз пък искам да докарам кола от милано продавача е автокъща

Дай да намерим някой с платформа за 2 коли тогава - това е най добрият вариант.Не,че автовоза не е,ама винаги се правят,последният път с мотора имах доста проблеми.

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Съб 08 дек 2012 9:02

Аз имам варианти за транспорт от Торино/Милано, но задължително трябва да е автокъща и да е достъпна за автовоз (т.е да е на място на което могат да влизат големи тирове) или продавача да има тарга прова за да може колата да се закара до автовоза. Цената е тази която математикс е посочил 800-850 лева на кола зависи къде точно се намира колата.
В Монца съм чувал за дупнишки автовози които возят на 600 лева на кола, но не съм имал вземане даване до сега :)

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Съб 08 дек 2012 9:05

Matematiks написа:
dnn написа:ще използвам темата на колегата, аз пък искам да докарам кола от милано продавача е автокъща

Дай да намерим някой с платформа за 2 коли тогава - това е най добрият вариант.Не,че автовоза не е,ама винаги се правят,последният път с мотора имах доста проблеми.

Вижте из мобиле има такива агенти от Монтана/Враца които извършват тази услуга, но цените които ми се въртят са ~1000лева на кола. Другия вариант е бус с теглич и една 2на платформа под наем (и такива има в мобиле) за 400 лева на седмица и газ къде Италия. Обаче на тая нафта мен с колата ИТ-БГ ми излиза 200 евра не знам с тая платформа колко ще излезе :roll:

Потребителски аватар
ivofordivo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ivofordivo » Пон 17 дек 2012 20:23

Ами таксите за магистрали Сърбия е към 40 евра Хървадка е 80 евра 10 евра Словения и малко магистрали в Италия За горивото да не говорим А и навръщане нямате шанс да минете през Хървадска и Сърбия без Спедиция и работата става дебела.
Не е толкова лесно колкото изглежда.

Потребителски аватар
wiseman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wiseman » Нед 23 дек 2012 20:16

да използвам темата на колегата, и аз искам да попитам за докарване на кола от Италия. Става дума за Тревизо
45.668045,12.235279
Дали има колега с автовоз да минава в района и колко ще ми струва?

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”