ауди с3

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Re: ауди с3

Мнениеот Vidol Nikolov » Нед 23 дек 2012 12:32

Г-н професоре,никъде не съм споменал пежо(поне не и в тази тема).
Незнам те какво могат да правят,но знам какво немците и в частност Ваг не могат да правят през последните години.
Последния такъв случай на близко до мен скапана немска кола-но не Ваг... от преди дни с една друга премиум марка 3.0д ...леко е за раздатка....за Ваг не искам да ти давам пример,защото все пак сме в тоя форум и пак супер умни форумни гурута ще кажат че обиждам нашата марка...което е супер далеч от истината.
Айде,ако обичаш да се придържаш към темата и ако няма какво да кажеш си карай акЛ-а и си пални една свещ,понеже сам знаеш как му викат на него-ама понеже си заядлив държа и аз да ти го кажа-Кутияджията.Та пич карай си каляската и ти пожелавам да си все така верен фен на марката,дано скоро си купиш нов Ваг,но гледай да е гаранционен.
Бъди жив и здрав и весели празници.

Едит:И аз съм голям фен на Ваг групата,колкото и да не личи :drinking:

Потребителски аватар
predat0r
Автомобил: Mercedes-Benz W203
Двигател: C270CDI

Мнениеот predat0r » Нед 23 дек 2012 12:37

Vidol Nikolov написа:Г-н професоре,никъде не съм споменал пежо(поне не и в тази тема).
Незнам те какво могат да правят,но знам какво немците и в частност Ваг не могат да правят през последните години.
Последния такъв случай на близко до мен скапана немска кола-но не Ваг... от преди дни с една друга премиум марка 3.0д ...леко е за раздатка....за Ваг не искам да ти давам пример,защото все пак сме в тоя форум и пак супер умни форумни гурута ще кажат че обиждам нашата марка...което е супер далеч от истината.
Айде,ако обичаш да се придържаш към темата и ако няма какво да кажеш си карай акЛ-а и си пални една свещ,понеже сам знаеш как му викат на него-ама понеже си заядлив държа и аз да ти го кажа-Кутияджията.Та пич карай си каляската и ти пожелавам да си все така верен фен на марката,дано скоро си купиш нов Ваг,но гледай да е гаранционен.
Бъди жив и здрав и весели празници.

Едит:И аз съм голям фен на Ваг групата,колкото и да не личи :drinking:

Точно ти каза Пежо 406...

Вие луди ли сте с тези С3ки на по 13 години за 6000лв? Тея коли повече 2000лв не струват. Я бързо по един пежак 406

Потребителски аватар
Vidol Nikolov

Мнениеот Vidol Nikolov » Нед 23 дек 2012 12:45

Не съм го споменавал дори въпросното возило.

Това,че хулигана знае за пристрастието ми към модела и го намеси в темата е отделен въпрос.

Не съм казал,че 6к са много за такава кола,просто написах че след като на човека му е спешно е нормално да я пусне на цена на която бързо ще се раздели с нея.

Никъде не съм написал,че не заслужава парите си,а това за 2-те хиляди лева съшо е с ебати преобразувание контекст.

Написах точно и ясно-някои хора искат на каляски около 2000година 5-6 бона.
Това вкл 1998-2000,какво не е ясно и е подигравателно смешно незнам.

Предполагам си запознат автомобилите,които тук са на продажна цена 6 за колко са купени-говоря за напудрените коли по къщите.

Тук е и момента,че търсенето определя предлагането-оттам и цената и тн.
Не ми се влиза в излишни спорове,кое след кое и защо-просто факторите са много.

Просто не ми вкарвайте думи дето не съм казал.

Прочети внимателно мнението на хулигана и тогава удебелявай шрифта :да:
Весели празници

Потребителски аватар
predat0r
Автомобил: Mercedes-Benz W203
Двигател: C270CDI

Мнениеот predat0r » Нед 23 дек 2012 12:48

......

Последна промяна от predat0r на Нед 23 дек 2012 12:51, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Vidol Nikolov

Мнениеот Vidol Nikolov » Нед 23 дек 2012 12:50

hooligan_sk написа:Вие луди ли сте с тези С3ки на по 13 години за 6000лв? Тея коли повече 2000лв не струват. Я бързо по един пежак 406. :beat_butt2

Така достатъчно добре ли се вижда,че това са думи на хулигана,разбира се написани с ирония и така нататък :talk:

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пон 24 дек 2012 0:10

Моля, придържайте се към темата. Нови коментари в посока кой какво казал ще получават предупреждения.

Авторът да се обяди на телефона от обявата и да пише какво е станало, вместо да хвърляме боб тук дали обявата е реална или не.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 27 дек 2012 1:21

baddriver написа:Колата ако няма скрити проблеми си заслужава цената. Все пак не гоуф а ауди.
Vlad777 написа:Моля, придържайте се към темата. Нови коментари в посока кой какво казал ще получават предупреждения.

Авторът да се обяди на телефона от обявата и да пише какво е станало, вместо да хвърляме боб тук дали обявата е реална или не.

Алоо,администраторчето...по-Уеко с нарежданията за автора какво да прави,боб не те кара никои да Фърляш mhihi Приеми го като неофициално преупреждение! :roll:

много лошо първо мнение, дано не ти е последно във форума, потребителчето!
официално предуреждение!
ясно?

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Чет 27 дек 2012 8:45

Аве кви са тея нинЖи дет влитат така с каРте в бъбреците бре mhihi

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”