моля за съвет
-
- Автомобил:
- Двигател:
моля за съвет
към колегите от Хасково и региона, понеже съм от Ловеч и ми е малко далечко искам да ви запитам дали случайно някои е гледал тези коли http://www.cars.bg/u764521 http://www.cars.bg/u899317 всяко мнение ми е от полза ако са читави коли ще взема една от двете. благодаря ви
- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
Re: моля за съвет
И двете са внос от Австрия, като отидеш да ги гледаш отваряй си добре очите за РЪЖДАААААА ! 

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Чак ръждии....едва ли да са някакви фрапиращи....това да не е голф 3 или венто....
- plamen-roni
vucata написа:Чак ръждии....едва ли да са някакви фрапиращи....това да не е голф 3 или венто....
За пример ти давам скоро гледах Шкода Октавия 2000год. внос от Австрия и да ти кажа имаше ръжди който бяха се опитвали да замаскират. Следователно след 2-3 зими като избие няма спиране. Казвам просто да гледаш хубаво, и задължително на диагностика преди да я платиш.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
От личен опит казвам на колегата, че кола от Германия и Австрия без ръжда, трудно се намира. Не е невъзможно но не трябва да е по-възрастна от 4 5 години! Кола от там и в гараж гние! По-добре от Италия!
А относно 2-те обяви, Сеатчето ми се вижда по-читаво, ма трябва да се отиде на място!
А относно 2-те обяви, Сеатчето ми се вижда по-читаво, ма трябва да се отиде на място!
- plamen-roni

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Де да знам, аз не съм останал с такова впечатление чак, да са като швейцарски сирена. Затова трябва да се видят и калниците и праговете...там избива първо. Мой приятел има 4ка внос преди 5 години от Германия и чак сега на калниците по ръба се появиха ръждички....Бората им е от Англия за сега с нея няма проблеми
Моя голф 92-93ти набор също няма фрапиращи ръжди, малко на задния капак почнаха да избиват, и на праговете...но все пак е 93ти набор....Много зависи....трябва си оглед

Моя голф 92-93ти набор също няма фрапиращи ръжди, малко на задния капак почнаха да избиват, и на праговете...но все пак е 93ти набор....Много зависи....трябва си оглед

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега vucata и аз мислех като тебе, докато не видях една 3-ка на части в една морга 92 набор, от нея купих задната врата за моята, защото моята имаше дупка, колкото човек да влезе през нея
та тази 3-ка по калниците и по вратите седеше от вътрешната страна Парафина
беше се разтекъл от слънцето!
Затова казвам на колегата да избягва коли от Австрия, Германия и Швейцария! Поне за тези пари, са хрупкави отдоло!

Затова казвам на колегата да избягва коли от Австрия, Германия и Швейцария! Поне за тези пари, са хрупкави отдоло!

- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Аз бих взел Бората.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”