Конкретна обява Passat b5.5

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
alex4u
Автомобил: VW Passat b5.5
Двигател: AVF

Конкретна обява Passat b5.5

Мнениеот alex4u » Чет 28 мар 2013 17:18

Здравейте ,колеги!

От скоро се оглеждам за VW Passat B5.5 1.9TDI -131кс

Пиша темата относно конкретна обява:
http://www.cars.bg/u1029512
Днес видях въпросния автомобил,направи ми впечетление ,че продавача беше крайно незаинтересован.
Хвърли ми ключа и отиде до комшийте пред блока.
Интериора е запазен,има леки забележки ,но нищо фрапиращо.
Колата запали от раз,но уви на таблото светна лампата за ABS,момчето каза че имало датчик за смяна.
Тръгнахме на тест драйв ,спирачките задържаха на няколко пъти,а съединителя беше тръгнал,при подаване на газ колата тресеше и видимо губеше мощност,подгрева на седалките не работеше.
От ауспуха излизаше гъст бял дим и меришеше на сурова нафта.
След тест драйв-а младежа поумекна и каза ,че по колата имало за смяна помпа на съединител,помпа на спирачките и дюза.
Питах продавача какво и кога е сменял,отвърна че всичко е сменено ,но не знае кога.
Пожелах му успех в продажбата
А който ще я вземе тая кола.. Бог да му е на помощ! :biggrin

Това е мое мнение за автомобила ,мнение за човек който е тръгнал да я гледа ..да го има впредвид

Потребителски аватар
DaDiablo
Автомобил: Passat
Двигател:

Re: Конкретна обява Passat b5.5

Мнениеот DaDiablo » Чет 28 мар 2013 17:26

Явно има причина да струва толкова пари :)

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Чет 28 мар 2013 19:38

Не изглежда много лошо на снимките. Като сложиш още 2-3 хилядарки и оправиш тия проблеми, които спомена (ако няма други скрити де), може и да си струва офертата.

Потребителски аватар
liderass
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот liderass » Чет 28 мар 2013 19:44

stefan4o написа:Не изглежда много лошо на снимките. Като сложиш още 2-3 хилядарки и оправиш тия проблеми, които спомена (ако няма други скрити де), може и да си струва офертата.

Е дай човек да си купи кола за 5000 лв. и да почва да я прави за още 2-3000 лв. мисля ,че е много несериозно казано!

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Чет 28 мар 2013 19:50

Е смяната на помпа и съединител с комплект маховик ако ги приемаш за нещо кой знае какво... :mhihi То каква е гаранцията, че като дадеш 10 бона след 10 000км няма да ги смениш пак? :Mr Green Fun
Изразявам мнение просто, нали може? :question Мен единственото, което би ме отблъснало от една кола е ръжда и гнило. Другото не го броя (не говорим за тотални гробници, дето тракат и хлопат като автобус Чавдар). При покупката на такава кола е много важно правилно да се диагностират нещата за смяна, за да може човек да прецени като цяло колко ще му легне, ако иска да я стегне и да я направи перфектна. Понякога наистина си заслужава да се вземе малко по-скъпа, но технически изправна кола, но не е задължително правило.
Една лека корекция, тоя двигател мисля се води Евро 3. :Mr Green Fun

Последна промяна от stefan4o на Чет 28 мар 2013 19:55, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
liderass
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот liderass » Чет 28 мар 2013 19:52

Естествено ,че може колега!

Потребителски аватар
CESC
Автомобил: B8 Variant
Двигател: TDI
Контакти:

Мнениеот CESC » Пон 01 апр 2013 10:22

Тази кола се върти из сайтовете 4-5+ месеца, което е признак за "бягай надалеч". Сносните коли не се задържат.
Надолу из темите също се дискутираше въпросната кола, ако искаш разгледай да прочетеш мненията и на другите, които са я гледали.

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Пон 01 апр 2013 20:47

stefan4o написа:Е смяната на помпа и съединител с комплект маховик ако ги приемаш за нещо кой знае какво... :mhihi То каква е гаранцията, че като дадеш 10 бона след 10 000км няма да ги смениш пак? :Mr Green Fun
Изразявам мнение просто, нали може? :question Мен единственото, което би ме отблъснало от една кола е ръжда и гнило. Другото не го броя (не говорим за тотални гробници, дето тракат и хлопат като автобус Чавдар). При покупката на такава кола е много важно правилно да се диагностират нещата за смяна, за да може човек да прецени като цяло колко ще му легне, ако иска да я стегне и да я направи перфектна. Понякога наистина си заслужава да се вземе малко по-скъпа, но технически изправна кола, но не е задължително правило.
Една лека корекция, тоя двигател мисля се води Евро 3. :Mr Green Fun

Проблема на колите след 2002г. далеч не е ръждата приятелю...
Знаеш ли колко е комплект съединител с маховик ? А дюзи? А турбо? А хилядите ел. джаджи...
Сметни ги ако си информиран за цените...

По темата...

На мен тоя пасат ми изглежда доста "изморен" и ако трябва да съм честен няма сила която да ме накара да отида да го видя даже....

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пон 01 апр 2013 21:40

В кеша на Google от януари все още седи стара обява за същата кола на 200000+ км. за 5200

Вече е на 150000 за 5000 лв

Сигурно след някой и друг месец ще стане на 123000 :mhihi

Код: Избери всички

VW Passat 1,9tdi
nikolai ra4ev
Казанлък
Телефон 0892308638

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”