Молба за оглед на автомобил в автокъща в Русе

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
VW`VENTO
Автомобил: VW BORA 1.9TDI
Двигател: AHF

Молба за оглед на автомобил в автокъща в Русе

Мнениеот VW`VENTO » Съб 11 май 2013 9:39

Здравейте колеги.Харесал съм си една Bora 1.9TDI 110k.с. в Русе.Моля някой,който има свободно време и желание да и направи един оглед да не се разкарвам напразно 300км в двете посоки.Досега ходих на оглед на други две.Една в Сливен и една в Плевен,за които ме убеждаваха,че са нямат забележки.Оказа се че едната е повече от половината детайли пребоядисвани(некадърно),а другата имаше тръгнали ръжди и начукан таван.Молбата ми я някой ако може да се разходи и да я огледа по обстойно по купето отвън дали е правена нещо и за ръжди.Салона дали е в добро състояние.Колата била внос от Италия
Ето и самата обява: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11364243887964463&f1=details&slink=2wp7xq

Потребителски аватар
plamen-roni
Автомобил: SEAT EXEO TDI
Двигател: CAGC-2010

Re: Молба за оглед на автомобил в автокъща в Русе

Мнениеот plamen-roni » Съб 11 май 2013 11:09

ОФФ , знам какво е да обикаляш половин България и да гледаш само дараци. Не съм от Русе и немога да ти помогна,но ако си харесаш нещо във Варна или Добрич мога да помогна за оглед.Айде колеги от Русе , помогнете на колегата.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”